[]

ermenistan'da nükleer santral var mı?

demin koreli bi hatunla chatleşirken konuyu ermeni soykırımından falan açtı, bişeylet söyledi, o söyledikleri ayrı bir konu, sen ne ayaksın kızım dedim, niye ilgileniyorsun korelerden bu işlerle?

babası ermenistanda nükleer santralde çalışıyomuş..merak ettiğim ermeniler de nükleer santral var mı? yani bunun için, soğutma için denize, okyanusa ihtiyaç yok mu?

vay be ermeniler ülkelerini ziyaret edenlerede propaganda yapıyolar demekk ama dediğim gibi bu başka konunun sorusu..

 
  • coldbound  (30.05.12 18:18:06) 
bildiğim kadarıyla soğutmak için havuz lazım ya da bu reaktörler havuzun içinde oluyordu. nükleer atıkları yine bildiğim kadarıyla okyanusun tabanına gömüyorlardı derinliklere ve yaklaştırmıyorlardı. bir şekilde uzaklaştırıyorlardır. bu arada koreli moreli ne iş ;) ?


  • uykusuz her gece  (30.05.12 18:18:57) 
var. hem de türkiye'ye çok yakın bir yerde


  • un  (30.05.12 18:19:17) 
www.facebook.com desteklediğimiz bir oluşumdur


  • cecilia  (30.05.12 18:20:15) 
ığdır'ın hemen yanıbaşındadır. hatta öyle bir yere kurulmuştur ki, o bölgedeki sabit rüzgarlar nedeniyle olası bir nükleer sızıntı/serpinti durumunda bütün gazlar ve zararlı serpintiler türkiye'ye doğru gelecektir. askerliğimi orada yaptığım için çok iyi biliyorum ki o reaktörün bacasının dumanları hiçbir zaman ermenistan'ın üzerine doğru meyilli değildi. yani doğru bu durum.


  • nesilsiz  (30.05.12 18:28:21) 
sovyet rusya'nın zamanında ermenistan'da yaptığı bir güzelliktir. Nasıl ki Çernobil bugün Ukrayna sınırları içindeyse, bahsettiğin santral de Ermenistan sınırları içindedir. Zaten bilmem kaç yıldır dünyada yeni bir nükleer santral açılmadı. Bi bizim akıllılar(!) niyetliler buna.


  • bilmemkacincinick  (30.05.12 18:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.