[]

muhabbet kuşum her yere pisliyor

muhabbet kuşum her yere pisliyor.. çok sinirlendim. çözümü yok mu? yemden falan mı böyle? :)




 
salarsam ölür hemen. sırf pislemesinden dışarı çıkartmak istemiyorum ya


  • plastic_angel  (30.05.12 16:18:10) 
bez bağla


  • mythralioz  (30.05.12 16:22:02) 
welcome to hell.

bizim de evde var, babam hastası, sürekli hayvanı dışarda tutuyo. halıdan bok toplamaktan fenalık geldi. kafesin yanında bi rulo tuvalet kağıdı ve kağıt poşeti durur, biz de bok avlarız paso. hayvan yerinde de durmuyo ki heryere uçuyo. eve misafir geldi mi utanıyoz bi yerden çıkacak mı yeşil yeşil diye. bi ara kafayı yeme noktasına gelip nette araştırmıştım, şöyle bişi buldum:

www.avianweb.com

parası neyse verip getittircektim, peder kıyameti kopardı "ben yavruma taktırmam o şeyi" diye. isterseniz siz deneyin.
  • shiranai  (30.05.12 16:22:28) 
bazı kuş sadece kendi kafesine yapıyor. ama nası oluyor ben de anlayamıyorum. kuş psikolojisi karışık ya. bu saatten sonra öğrenemez bence.


  • samansapı  (30.05.12 16:25:34) 
hayır yemden falan öyle değil. hayvanın doğası o.
doğada nasıl ki uçarken altında toprak var, rahatça her yere sıçabiliyor; evde de her yere sıçacak.
ha ancak çok küçükten alırsın, iyi bir eğitimle öğretirsin, o zaman daha az sıçar.

hayvanı almadan her yere sıçacağını bilmiyor muydun? pembe sıçacak falan mı sanıyordun?
  • goldentitan  (30.05.12 18:02:21) 
hayvan beslemek böyle bir şey. 13 yıl yaşamış bir kuşum var, 13 yıl boyunca kafesi hep açıktı hep özgür dolaştı. pisletecek, elbette alırsınız pisliklerini kuruduklarında kolaydır da... nolacak hiç problem değil ki, yeter ki o mutlu olsun. özgür özgür evde dolaşsın. yerim ben onu.


  • sharon and hope  (30.05.12 18:15:43) 
kuş kakasından rahatsız oluyorsan o kuşla biraz zor anlaşırsın. bu zamana kadar bütün kuşlarım kafesine sadece yemek için girdi, her yere kakasını yaptı. biz elimizde peçeteyle rahatsızlık duymadan temizledik. buna alışamam diyorsan işin zor.


  • 01ginger  (28.06.12 20:12:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.