[]

Bağcılar Nasıl bir yer?

bağcılar nasıl bi yer ya, hep derler ki aman oraya gitme aman bağcılardan uzak dur, aman şu aman bu, polisin giremediği bir yer mi, tarlabaşı gibi falan mı nasıl bi yer yani ? merak tamamen gitmek veyahut yerleşmek gibi bir düşüncem kesinlikle yok.




 
varoş, alt kültür vs vs gibi durumlardan dolayı diye biliyorum. bir de meşhur "kamil" esprisi var tabii
bp3.blogger.com

  • ground  (30.05.12 15:31:52 ~ 15:33:15) 
Oha oha oha, ne alaka panpa. Tamam güzel bir yer değil ama iç anadolu şehirleri nasılsa o anlamda güzel değil. Yoksa kimse sana sataşmıyor, ters ters bakmıyor. Bin tramvaya git.


  • coca-cola  (30.05.12 15:33:13) 
@coca-cola ne bileyim abi bak aşağıda birisi ev tavsiyesi sormuş yine demişler aman bağcılardan tutma da nerden tutarsan tut demişler.


  • beni taniyan yok bu sehirde  (30.05.12 15:34:25) 
Onlar entel, ataköy çocuğu. Normalde de halk içine çıkmadıkları için insan görünce şaşırıyorlar.


  • coca-cola  (30.05.12 15:36:36) 
vay anasını lan, ataköy çocuğu olduğumu öğrendim şimdi. güngören'de oturuyorum lan ben. insanlar ne b.ktan varlıklar yaleppim...

bağcılar güzel bir yer değil arkadaş. en basit örneğimi vereyim, ötesini düşün: sokakta it kopuk sana sataşsa, kavga çıksa polis gelip seni götürüyor o itler yerine. işte böyle bir yer bağcılar dediğin.
  • cagdas donem kuramcisi  (30.05.12 15:40:16) 
yaşanmaz reyiz apaçilerin yeridir. he dersin ki işten eve evden işe gidicem tramvaya yakın oturayım. sıkıntı olmaz işte. her yere ulaşımın rahattır ama insanları insan değil.


  • altini ser incisi ker  (30.05.12 15:47:56) 
bağcılar tarlabaşı gibi değil. tarlabaşı hırsız, dilenci dolu. bağcıları iki kelime anlatır bence: biri "yobaz" diğeri de "apaçi".


  • talemon  (30.05.12 15:48:16) 
2 haftadır devlet hastanesine gidip geliyorum. klasik istanbul semtlerinden biri işte. istanbul'dan ne bekleyebilirsinki. gaziosmanpaşa kadar kötü olamaz yine de.


  • geberix  (30.05.12 15:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.