[]

Dikkat toparlayıcı/arttırıcı ilaç,besin v.s Ve Uyku.

Merhabalar, yakın bir zamanda ösym'nin hazırlamış olduğu fazla sorulu sınavlardan birine gireceğim.

Ancak soruları çözerken, ilk 15-20 sorudan sonra belirgin bir dikkat hatasından dolayı, işlem hatası, sorudaki bilgiyi eksik okuma, eksik yorumlama dan kaynaklı yanlışlar çıkarır oldum.

insan konuyu bilmeyip yanlış yaptığında çok dokunmuyor ancak bu şekilde sadece dikkat hatasından yapılan yanlışlar yüksek derecede bünyeyi etkiliyor sanırım.

Dışarıdan, doktordan, eczaneden ya da gnc türü yerlerden alabileceğim işe yarayan dikkat toparlayıcı ilaç,besin v.s var mıdır ?

birde düzensiz bir şekilde çok fazla uyuyorum.

geceleri oturuyorum ve sabah saat 8 sularında uyuyorum, akşam uyanmam 19:00-20:00'i buluyor. sonra 23:00-24:00 gibi tekrar yatıp yine 2-3 saat uyuyabiliyorum..

tamam uykumu iyi aldım derken, yine sabaha karşı uykum geliyor ve bu süreç böyle devam ediyor…

1 gün 11 saat uykunun ardından 12 saat oturduktan sonra kademeli olarak 14 saat tekrar uyuyunca, bunu birde sizlere sorayım dedim.

 
solgar rhodiola, neuronutriens falan var ama o kadar dramatik etkileri yok. daha kuvvetli ilaçlar için doktora gitmen gerekiyor.


  • merena  (30.05.12 09:00:37) 
balık yağı hapı.


  • ayemgoing  (30.05.12 09:18:14) 
(bkz: )www.eksisozluk.com

edit akbayram: kullanmadan önce hekime danış dememe gerek var mı acaba?
  • ben gülüyor muyum  (30.05.12 10:57:39 ~ 10:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.