[]

day buy day zımbırtısı

ünlü bir site diye buradan alışveriş yaptım 75 tl lik. daha kargo süresi dolmadı ama sözlükteki ve şikayet var daki yorumlardan fena tırstım. mp3 almıştım. kargolamazlarsa ne yapabilirim? iptal edebilir miyim, yasal olarak ne yapabilirim? tüketici mahkemesine dava açabilir miyim? vs vs .... yardım edin yahu




 
site dogan'in. kisaca guvenilirlik konusunda bir sorunu yoktur tahminim ama hepsiburada gibi surundurme kabiliyeti olabilir =)


  • entrapmen  (30.05.12 01:54:27) 
Kardeşim Yurtiçi Kargo görevlisi, yani Day Buy Day'in anlaşmalı olduğu lojistik firmasıyla uzun süredir çalışıyor. Kendisi şunları söylüyor:

- Bu tip alışveriş siteleri, alışveriş sonrası müşterilerine siparişlerini "kargoya verildi" olarak gösteriyor ancak ürün kargoya o uyarıdan en az iki gün sonra veriliyor. Kargonun gelmemesi gibi bir şey yok, kargonuz gelir ancak 72 saatten aşağı gelmeyebilir. Amaçları ise ellerinde olmayan malları da var gibi gösterip müşteri kaybetmemek için "kargolandı" olarak göstermektir. Arada geçen sürede ise firma elinde olmayan malı tedarik etmeye çalışıyor. Kısacası telâşa mahal yok, ürünü satın aldıysanız gelir. Geç gelir ama gelir.
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (30.05.12 03:37:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.