[]

Yazın çalışmak para kazanmak lazım şimdi

Merhabalar. Üniversite sınavından sonra çalışıcam.

Seçenekler:

Armutlu'da tatil köyünde günlük 30-40 lira civarı garsonluk.(tanıdık ayarlayacak)
Starbucks'ta part time.(Eğitimden haberim var, üniversitede de devam edebilmek için istiyorum)
Zara gibi bi yerde tezgahtarlık
Kadıköy'de herhangi bi kafede garsonluk
Sahaf gibi bi yerde çalışmak istiyorum aslında deli gibi ama bulamam sanırım.

Daha önceki yazlarda da çalıştım sayılır ama çok ciddi işler değildi. Yine de çalışkan bi insanım yapabilirim. Hem tatil paramı çıkarmak hem de kafa dağıtmak insan görmek istiyorum. Bayanım bu arada. Sizce hangisi en uygun olur?

 
en temizi armutlu'daki tatil köyü gibi görünüyor. ikinci sıraya zara'yı koyarım.


  • cro.magnon  (29.05.12 21:26:33) 
Mağaza işi bunaltıcı ve sıkıcı.
Starbucks ve Zara olabilir. Özellike Zara deli gibi para veriyor. Arkadaşım çeyrek part çalışıyordu sanırım 700 liradan fazla para alıyordu.

  • hicunutmam  (29.05.12 21:28:10) 
günlük fix ücretli işler verimsiz oluyor tavsiye etmem, gidip hemen harcayasın geliyo.

starbucks veya zara olabilir, hele de yukardakinin dediği gibiyse ücret süfer olur
  • nolmus yani  (29.05.12 21:38:44) 
Garsonluk agir istir kaldirabilirim diyorsan yap.


  • serkan temiz  (29.05.12 21:51:33) 
fiziğinizin durumu iyiyse ajansları teklif edebilirim.zira ben üni de okurken 4 sene ajanslarda çalıştım.harcımı ve ihtiyaçlarımın hepsini karşılamaya yeticek ücretler almıştım...ahh eski günler ahh


  • seindfeld  (29.05.12 21:54:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.