[]

İcradan ev yada araba alan varmı?

İcradan ev almayı kafaya koydum sizce mantıklımı,aranızda tanıdığı veya kendisi alan varmı?birde sonradan bir sorun yaşarmıyım?




 
bende boyle bır baslık almıstım. bırısı galerıcılerın baglantısı var sana yedırmezler demıstı. ne kadar dogru bılmıyorum. bende dusunuyordum almayı. icralık dye bır sıte var orda sureklı cıkıyor ıcralık olanlar.


  • slash01  (29.05.12 18:11:25) 
almadım yanlız teşebbüs ettim. evin sahibi gelip almak istedi bizden iyi niyetle rica etti pederde vazeçti adam tek başına girdi uygun sayılabilecek bir bedellede aldı. hani her zaman böyle rica eden birini bulamayabilirsin. :)

icra dairelerinin önünde bir pano oluyor genelde. oralardan bişey çıkabilir belki.
  • dokuzonbeş  (29.05.12 18:23:46) 
İcradan ev aldık. Yalnız ev bir bankanın üzerindeydi. Yani bankadan aldık. Hatta aynı bankadan ev kredisi çektik. Hiçbir problem olmadı. Yalnız açık artırma oldu, evi almak isteyen başkaları da vardı. O heyecan yaratıyor.


  • franz kafka  (29.05.12 18:49:06) 
Yasamazsin. Ama proseduru bilmiyorsan isi bilen birinden uygulamayi ogrenmen gerekir.


  • emininsel  (29.05.12 19:06:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.