[]

bazı insanlar bana negatif enerji veriyor

karşılarında dilim tutuluyor. haklı olsam da kem küm ediyorum. mesela patron kısmına karşı fobim var. daha önceki çalıştığım yerdeki üst yönetici-patronlar yüzünden olduğunu düşünüyorum.

şimdiki patronum çok ciddi bir insan. ben ise tam tersi. bir ara kendime benzetmiştim ama şimdi yine eski modunu aldı.odalarımız yan yana. sabah geliyor sadece günaydın diyor, akşama kadar sessizlik. bu durumda olmak sıkıcı.
çok negatif geliyor bana. özgüvenim mi eksik anlamadım ben :/

edit: yaş 26

 
klasik yöntem; karşındakini tuvalette sıçarken, ya da ağzı salyalı horlayarak uyurken tahayyül et. bir nebze faydası oluyor.


  • ground  (29.05.12 16:37:17) 
nasıl ya? adam ciddi, sadece günaydın diyor diyorsun. demek ki sen konuşkan, sürekli gülümseyen, pozitif enerji saçan birisin? ben sorunu anlamadım ki, canını sıkan ne yani? patronun sabahtan akşama kadar "nabıyon kanka" deyip sohbet etmesini mi istiyorsun?

"ortamda bulunmaları canımı sıkıyor" dersen, zamanla alışman lazım ona. ben mesela dışarda burger king'e girsem geriliyorum, kasılıyorum, böyle her hareketime dikkat ediyorum. ama yarım saat geçtikten sonra masanın üstüne çıkıp dans edecek kadar gevşiyorum. öyle olması lazım, olmuyo mu?
  • der meister  (29.05.12 16:41:12) 
insan iki sohbet eder. konuşur vs. çok soğuk insanlar var yahu acayip olumsuz etkileniyorum. kendimi kötü hissediyorum pskolojik açıdan bi eziklik oluyo o ne öyle yaa :S


  • yün prenses  (29.05.12 16:46:25) 
aynı durum bende de söz konusu. bence bu durumun özgüvenle alakası yok, zira herkes herkesi kendisine yakın hissedecek diye bir kural yok. öyle olsa zaten kişilik diye bir şey kalmazdı ortada. yani bunu bir sorun olarak değilde, bazı durumlarda konuşmaya gerek duymamak olarak görüyorum ben. çünkü karşındaki kişiyi değiştirmen imkansız, bu kişiyi kendinede yakın hissetmiyorsan eğer, boşuna laf kalabalığı yapmaya gerek yok, sonra uzar gider çünkü o kalabalık. hayat bu, bazı kişileri oldukları gibi kabullenmemiz gerekiyor maalesef, onlarla aynı ortamlarda bulunmamızsa tamamen şanssızlık, başka bir şey değil.


  • eyyorlamam bu gadar  (29.05.12 16:49:38 ~ 16:50:41) 
hocam cok guleryuzlu herkesle ıyı gecınen bır tıpsen mıllet nıyeyse boyle tıplerden uzak duruyor sebebı ne soyleyım. adam bakıyor lan bu saf dıyor guleryuzlu kıbar davranınca boyle gotu kalkıyor kendını ustte goruyor egosu tavan yapıyor anlayacagın. senın muhabbet edebılcegın tıpşler mutevazı tıplerdır. sımdı bende guleryuzluym herkesle ıyı gecınırım. kımısı boyle agır takılmayı sever sırf baskalarının gozunde ezık gorunmemek ıcın agır takılır. boyle tıplere oyle davranırsan sana tepeden bakarlar. uff bu ne saf be bu ne ısım var bunla gıbısnnden dusunur. aslında mal olan kendısıdır cunku odundur adam. benım bır arkadas var yemek yemeye gıderız. susar adam pasoo cok konusmuyor. adamın hayatıyla ılgılı fazla bırsey bılmyorum mesela hıc anlatmıyor adam. sımdı adamın garsona davranısına bakıyorum. kıbarlık yok sunu getır buda olsun fln. kıbarlık yok anladın mı? kıbar davranana trde mal gozluyle bakıyorlar yemın edıyorum. kı ben bununla ılgılı bır baslıkacmıstım. her adama guleryuzlu davranma soyleyım sana gotlerı tavan yapıyor. mesela mutevazı arkadaslarım var. adamlara bırsey rıca edıyorsun aa tabı abı ne demek dıyor fln bole hosgörü var ınsanlarla ıyı gecınmek dıye bır kavram var ıste mutevazı adamda. ama sessızden uzak dur ınsanın ıcını bayar ve ezıklıklerını kabalıkla agır durmakla ortmeye calısırlar.


  • slash01  (29.05.12 17:01:48) 
İş ortamı başka bir dünyadır. Bu dünyada ciddi ve mesafeli olmak iyidir. Özellikle amirin veya patronun ile. Aksi durumlar o an olmasa da bir süre sonra istenmeyen durumlara neden olabilir.

Amir/patron dürüst olsun, isterse dünyanın en nemrut insanları olsun.
  • ex902  (29.05.12 17:45:36) 
patronunuz muhtemelen sizden yaşça büyüktür. eğer oyleyse sizi kendine yakın gormuyordur, ortak bir noktanız olmadıgını düşünüyordur, ne ugrasıcam coluk cocukla diyordur, aynı sizin yaptıgınız gibi karakterlerinizin benzemediğini düşünüyordur vs vs iş dünyası sonuçta, sürekli sizinle sohbet edip bir şeyler paylaşması gibi bir yükümlülüğü yok.

ya da belki mutsuz bir evliliği, hasta bir babası falan vardır, genel olarak mutsuzdur, başka insanlarab ulaşmak istemiyordur. sizinle ilgisi yoktur.
  • sopiro  (29.05.12 19:29:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.