[]

samsung galaxy s2 hakkında?

telefon hediye geldi 5800 kullanıyordum şimdi pek anlamadım telefonu böyle ilk defa kullananlar için özet geçcek bi yazı var mı uygulama nasıl yapılır görünüm nasıl özelleştirilir?




 
şimdi zanzirella ne desem boş yani. android kafasına ulaşman gerek. kurcala bir zarar gelmez öğren yani. forum linki atacağım da oradaki geek kardeşlerim de temel bigiler hakkında konuşmamıştır. en mantıklısı android kullanan bir arkadaşının sana sabırla anlatması.


  • lorenzen  (29.05.12 00:22:55) 
önce gmail hesabın yoksa yeni bi gmail hesabı alcan. sonra telefonu açıp o hesabı tanıtcan. sonra play store'a girip kurcalayacaksın.

görünüm özelleştirme için play store'da "launcher" denen uygulamalar var. bunlardan birini kullanabilirsin.

ilerde kesmeyecek olursa root, custom rom işlerine bulaşırsın. onun için de:

forum.xda-developers.com

nasıl kullanacağına dair özet geçmek gerekirse; kurcaladıkça öğrenirsin.
  • jangara  (29.05.12 00:26:51 ~ 00:28:10) 
o zaman bir iki soru burdan soruyum telefonun ana menüsü bir kaç sayfadan oluşuyor bu sayfalardan birinde finansla ilgili bişey var birinde bbc gazete var bunları değiştirmem mümkün değil mi?


  • allstar  (29.05.12 10:24:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.