[]

lazer epilasyon ya da ipl yaptırmış olanlar bi baksın

bazı sitelerde iplin düzmece olduğu yazıyor. tüm seanslar bittikten 6 ay sonra tamamı geri çıkıyor deniyor
lazer ile de sadece aşırı siyah kılların gittiği yazıyor
bi yaptırıp net sonuçlar almış olan ve üzerinden baya bi zaman geçmis olanlar yazabilir mi?


 
kanka bunun icin en iyisi alexandritte felan galiba.. epiderm'de bayagi bilgi vardi bunun icin.


  • kobretti  (28.05.12 15:58:09) 
IPL için aman diyim. Ağda bildiğin. Bi de canın daha çok yanıyor. Lazerde Alexandrite iyidir deniliyor. Bi de soğuk ütüleme mi öyle bişey var. Ben bilmiyorum da bi bak bakalım.


  • samansapı  (28.05.12 16:03:42 ~ 16:03:52) 
ya bunları ben de biliyorum
yaptıranlara sormak istedim
siz yaptırdınız mı?
  • neira  (28.05.12 16:13:09) 
oncelikle lazerin her turlusunden nefret eden biri olarak ipl demek benim icin parayi sokaga atmak demek, attim ordan biliyorum. alexandrite midir nedir simdilik daha iyi sonuc verdi bende tabii ki sadece siyah killarda, ama gobek bolgem mesela evlere senlik, ince tuylerim aynen duruyor yamali gibi, bazi yerlerde hic tuy yok, diger inceler de beni rahatsiz ediyor ama kadin her defasinda onlari gormez lazer diyip duruyor.


  • dutturudunya  (28.05.12 16:30:14) 
@dutturudunya gibi ben de ipl e gidip sokağa parasını atangillerdenim. giden kimse de istediği sonuca ulaşamadı. kollar bacaklar hala duruyo.
alexandrite denicem ama ondan da biraz tırsıyorum. yurtdışında yapılmasına izin vermiyorlar çünkü =/
şimdilik geleneksel çözümerle idare ediyorum.
  • esek sipasi  (28.05.12 16:35:10) 
Ben hepsine aylarca gittim bi nane olmadi. Kil kokleriniz inatciysa lazer ise yaramayabilir bu da size koyabilir diyorum.


  • kobretti  (28.05.12 16:43:30) 
cildimde değişik cihazlar ve teknolojilerle uygulama yapılmış bölgeler var. en iyi sonucu bir ipl modifikasyonu olan i2pl'den aldım. onu takip eden sonuç bir diyot.

avrupada yılda bir yapılan dermatoloji ve veneroloji kongresinde alexandrite, diyot, ipl ve i2pl karşılaştırılmış olan bir çalışma var. orada da sıralama aynı şekilde idi.

bir kaç değişik markanın ürün müdürlüğünü yapmış biri olarak şunu diyebilirim ki ipl düzmecedir demek zırvadan başka bir şey değildir. dünyada onbinlerce hekim ipl ile hastalarını tedavi etmektedir. fakat türkiye'de kullanılan ipl'lerin neredeyse tamamı uzakdoğu veya herhangi ciddi bir teknoloji barındırmayan ipl'lerdir. çoğu lazer de öyle malesef.

alexandrite bir marka, model filan değil, bir lazer üretme metodudur. iyi alexandrite ve kötü alexandritelar vardır. ama en iyisinin bile etkin olduğu bir sınır vardır.

bazı kliniklerde birçok ayrı marka cihaz bulunmaktadır. sizin cildinize ve kıl tipinize en uygun cihazı seçip gerektiğinde kombine ederler.

özet olarak: ipl düzmecedir diye genelleyenler karacahildir, kesinlikle güvenmeyiniz.
  • kahveci  (28.05.12 19:08:29) 
sizi karşınıza alıp 4 senasta şöyle olacak, 5 senasta böyle olacak diyenlere inanmayın derim. 4 4lük bir profilim vardı, beyaz ten siyah kıl falan,alexandrite işine giriştim ama noldu???? 2000 tl saçtım ama en baştayım. az daha gel olacak falan diyorlar ama sonucun kişiden kişiye değiştiği kanaatindeyim.ilk başlarda çok mutlu oluyorsunuz. kıllar geç çıkıyor, cılız çıkıyor falan ama bekleyin bakalım bi, hele bi senası kaçırın ne olduğunu görün. özetle ben yandım siz yanmayın derim.


  • şaşkın  (28.05.12 20:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.