[]

lisans tezi yazıcam da...

herkesten duyduğum, "yæ ne kasıyon o kadar, sağdan soldan derleme yapıp vercen işte" minvalinde. lakin ben elle tutulur, bi derde derman olur ya da ne bileyim en azından özgün bişi yapayım istiyorum. ve hatta bunun ingilizcesini de yazayım istiyorum, gelecekteki potansiyel akademik hayatım içün. zira hazırlayacağım teze bölümün burun kıvırma ihtimali var, dolayısıyla patlama ihtimalimiz var. bilmiyorum, çok mu kasıyorum ben? milleti siktir edip kendi halimde takılayım mı?




 
Tez yazmadığın zamanda ne yapacaksın ki sanki ? Hazır hevesin de varken kastır bence.


  • waboose  (28.05.12 00:50:06) 
Hevesin varsa milleti siktir et ve yaz. Ama birkaç sayfadan sorna 'sikerim kopyalayan da aynı notu alacak' demeyeceğin bi konu seçmeni tavsiye ederim :)


  • roket adam  (28.05.12 01:00:48) 
bence de kasma.


  • nekodunlangafana  (28.05.12 01:05:51) 
lisans projesinde yaptigi calisma gelecekteki hayatini etkileyen pek cok insan gordum ki biri de benim. Tembel, amacsiz, kolayci ve hirsiz olup universite ogrencisiyim diye hava atan, potansiyel issiz ordusuna sakin ha kulak asma.


  • irobotist  (28.05.12 01:11:26) 
bu yasta kasmayacan da hangi yasta kasacan? senin lisans tezinden herkese ne? ben sadece zevk aldigi icin kitap yazan, o kitap ugruna kariyi bosayan adam biliyorum. ustelik kitap da ancak 3-5 kisinin anlayabilecegi kadar bilimseldi. Turk gibi baslayip Alman gibi bitirebileceksen, kimsenin dedigini dinleme. tezini de bolumune, arslanlar gibi gogsunu gere gere sunarsin. tembellik iliklerine islemis sana o "sagdan soldan derleyecen" diyen asalaklarin...


  • compadrito  (28.05.12 07:15:23 ~ 07:17:09) 
yaz


  • efx  (28.05.12 08:48:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.