[]

felaket temalı film tavsiyelerine ihtiyacım var.

bu türde çok fazla film izlediğim için yenilerini bulmakta zorlanıyorum. wikipedia'dan veya imdb'den bulurum ama tavsiye olursa daha iyi olur.

post-apocalyptic filmlere aşığımdır ve birçoğunu izledim. ama her türden felaket filmlerine de özel bir ilgim var.

umarım izlemediğim bir veya birkaç tane film çıkar tavsiyelerden :)

the road ve i am legend beğendiğim filmlerdi. mad max serisini pek sevmedim.

 
izlediklerini yazmaya çalış. o zaman izlemediğin film bulmak daha kolay olur.

çok bilinmeyen şu olabilir:
Tangshan dadizhen
www.imdb.com
  • ermanen  (28.05.12 00:05:38) 
the book of eli geliyor aklıma
bir de 28 days later ile 28 weeks later

  • angelofdeath  (28.05.12 00:15:48 ~ 00:16:06) 
@ermanen, izlemedim onu hocam. izlenecekler arasına aldım.

@angelofdeath o filmleri izledim ama söylemen iyi oldu. sevdiğim filmlerdi. ayrıca zombi filmlerini severim. ama onda istisnasız hepsini izlediğime inanıyorum.
  • historien  (28.05.12 00:17:23) 
ingiliz'in dead set diye güzel bi web dizisi vardı. youtube'dan izleyebilirsin. zombie apocalypse filmi. ingilizin zombisinin bile sahada 90 dakika koşturup basmadık yer bırakmadığını anlatıyor. ben epey beğenmiştim, hikayesi, anlatışı ve sonunu.


  • repins  (28.05.12 00:28:27) 
  • bolungarvik  (28.05.12 01:34:39 ~ 01:35:57) 
tam olarak felaket sayılmaz ama sabredersen filmin ikinci yarısı gerçekten çok iyi. sana gelen felaketi yavaş yavaş hissettiriyor falan.. ben çok etkilendim ama beğenmeyeni de fazla. durağan bir film.

www.imdb.com
Melancholia
  • fuckinginthebushes  (28.05.12 06:02:41) 
(bkz: blindness)


  • sli  (28.05.12 13:07:02) 
biraz daha farklı: www.imdb.com

bir de seksenlerde çekilmiş postapokaliptikler var, örnek vermek gerekirse:
www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
ama bunlar genelde mad max çakması ağırlıklıdır, sevmedim demişsin.
  • killer shark sofrasi  (28.05.12 16:16:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.