[]

diablo'nun tam hikayesi

selam tristramlılar,

diablo ilk çıktığında malum çocuktuk. anlamadan sağı solu kesiyorduk. şimdi büyüdük diablo 3 çıktı. oynayacağız ama hikayenin öncesini hala tam olarak bilmiyorum. DİABLO 3 İLE İLGİLİ SPOİLER İÇERMEDEN önceki hikayeyi detaylı bir şekilde nerden okuyabilirim?


 
çok detaylı değil gerçi ama (bkz: #28531168).

edit: tabii daha ayrıntılı anlatımlar için kitaplarını da unutmamak gerek -> www.diablofans.com
  • demcan  (27.05.12 19:04:15 ~ 19:21:07) 
sonuç olarak meleklerle şeytanların savaşı var sürekli. melekler diablonun ruhunu taşın içine hapsediyor fakat taş biraz yüzüklerin efendisindeki yüzük gibi taşa sahip olanı ele geçiriyor. o yüzden karakteri yüksek adamlar gönüllü oluyorlar ruh taşı bende kalsın beni de kimsenin bulamayacağı yerlere hapsedin diyorlar. diabloyu cehenneme hapsediyorlar mesela ama işler öyle yürümüyor diablo dünyaya çıkmayı başarıyor katedralden.

diablo1 de bizim oynadığımız adam da aynı mantıkla diabloyu yenip taşını kafasına saplayınca onu da ele geçiriyor. eleman dark wanderer'a dönüşüyor. diablonun kardeşleri de var mephisto, baal onları da hapsetmişler. diablo2 de dark wanderer bu kardeşlerini tek tek kurtarıyor. sonra sen geri yeniyorsun ruh taşlarını da kırıyorsun. en son baal dünya taşını ele geçirmiş. tyrael dünya taşını da yok ediyor. dünya taşını ele geçirince veya yok edince ne oluyor, ruh taşını kırınca adamlar tamamen öldü mü galiba diablo 3 te öğrenecez.

www.youtube.com
www.youtube.com
  • kta  (27.05.12 19:52:06 ~ 28.05.12 01:02:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.