[]

traş makinesi all in one sorusu - erkek

Selamlar,

Bugün teknosaya gittim ve all in one traş makinelerine baktım. Fiyat olarak uygun "remington" marka gördüm. Marka nasıl falan diye bilemedim, şu an azıcık araştırma yaptım da, 2-3 tane ürün gördüm. Fiyatları pahalı değil, ama almışken çok da dandik olmayan bir tane almak istiyorum.

Aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz?

1-) www.teknosa.com (benim baktığım)

2-) www.teknosa.com (babybliss iyi bi marka mı bilemedim)

3-)www.teknosa.com

4-) www.hepsiburada.com


bunlardan kullandığınız ya da bilirim iyidir diyebileceğiniz var mı? tek cihazla tüm kıl tüy sorunlarıma çözüm arıyorum

 
Bunlar bakım kiti öncelikle onu belirteyim. Asla sinekkaydı almazlar. Temiz sakal traşı olamazsın. Benim amacım zaten bu diyorsan eğer sorun yok. Direkt model söyleyemem ama benim tercihleri sıralayabilirim. Hem kablolu hem kablosuz kullanımı olan bir ürün kullanmayı tercih ediyorum ben. Ne sürekli kabloya bağlı kalmak hoş ne de kablolu traş özelliği yok diye işin yarıda kalması. Yedek parça ve servis imkanlarına, fiyatlarına bak. Benim kullandığım markanın yedek ağzıyla makinenin tamamı aynı fiyat. Çok büyük ve ele oturmayan bi alet alma. Güle güle kullan.


  • onexey  (27.05.12 14:47:24) 
istanbuldaysanız ve vaktiniz varsa eminönü-zazahan a gidin derim. saç sakalla ilgili zilyon tane dükkan ve bir o kadar ürün görüp alabilirsiniz.


  • kisa  (27.05.12 15:03:07) 
düzeltme işlemleri için uzun süredir aşağıdaki ürünü kullanıyorum, oldukça da memnunum.

www.teknosa.com

selamlar.
  • ohtararan  (27.05.12 15:06:38) 
hocam bunun için tavsiye konusunda bence en doğru adres berberiniz olur. all in one ile sakalın haricinde vücut ve saç için de kullanmayı düşünüyorsanız en doğru ürünü onlar size önerirler. bence bir makinin hem sakal hem de saç /vücut traşını çok iyi yapmasını beklememek lazım. ben bu şekilde öneriyle 60 tl'ye canavar gibi makine aldım, gümbür gümbür kullanıyorum. (saç ve vücutta)


  • yimirta  (28.05.12 10:57:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.