[]

Doğru mu yaptım?

Sosyal medya ortamlarında bana açık açık yazan, buluşalım deyince cogu zaman yan çizen, hasbelkader aynı ortamda bulununca baskalarının yanında yine yazan bir kız vardı. Hala da var, öldürmedim yani. Ama az önce bütün sosyal aglardaki bağımı kopardım.

Bu kararsız kız benimle konuşurken ve benim buluşma taleplerimi reddederken sevgilisi olan başka bir adamın sözde arkadasca bulduğu bir yerde buluşalım teklifini kabul edebiliyor.

Kısa bir süre yurt dısında kalacak. 1 aya gidiyor. Dün vedalasirken muhtemelen son kez görüşüyoruz dedim. Dogum günüme gelirsin dedi. Bir şey demedim. Bugün de sildim her yerden.

Hiç pişman da değilim ama doğru mü yaptım söyleyin dostlar?

 
"hiç" pişman değilsen kafanda neden sorular var. neyse, çok mühim bir durum değil gördüğüm üzere, böyle daha rahat edeceğini düşünüorsan doğru yaptın.


  • hewit  (27.05.12 10:20:23) 
doğru yapmışsın.
ama stalking yapmaya başlarsan anla ki yanlış yapmışsındır.

  • superb  (27.05.12 10:20:35) 
@superb aşağı yukarı hiç bir konuşmayı ben başlatmadım sosyal medyada. Pek çok okuzlugum vardır ama stalking bunlardan biri değil.


  • ganik  (27.05.12 10:24:49) 
en temizini yapmışsın öyleyse
ne istediğini bilmeyip, açık kapıları da kapamak istemeyen maymun iştahlılarla zaman kaybetmek akıllıca değil...

  • superb  (27.05.12 10:31:05) 
yanlış yapmışsın.


  • bir kac yazar once  (27.05.12 10:34:21) 
Kessinlikle doğru yapmıssın panpa,iyi boyle ;)


  • Geceler  (27.05.12 10:49:24) 
kız yakında sana bi sinyal çakar.
aldanırsan kaybedersin

  • vaktiyle iyi biriydi  (27.05.12 12:16:33) 
kezban desem çok mu klişe olurum.


  • atmosphere  (27.05.12 12:36:16) 
temiz iş.
bu arada başka sulara yelken açmayı unutma

  • dieselsingle2  (27.05.12 13:49:09) 
off, bu kadar büyütme ya. siktir et.


  • roket adam  (27.05.12 13:55:20) 
Şimdi kızla zaman zaman gene aynı ortamda bulunacaksan o kadar da hoş değil. Ortak arkadaş çevreniz varsa "ganik beni facebook'tan silmiş" falan tarzı muhabbetler dönecek.

Şahsi fikrim; kız ya ilgi manyağı, ya da senden önce başkasını değerlendirmek istiyor ve seni de yedekte tutmak istiyor. Kızla ilgilenme pek, görünce selam-selam olsun sadece. Bir şey olacağı varsa zaten kız sonra ilgi alamadığı için çılgına dönüp gelir yavşar sana.
  • long live rock n roll  (27.05.12 14:01:52) 
çok iyi yapmışın tebrikler reyiz. zaten erkeklerin başına ne geliosa senin gibi olamayıp dA; ya buluşursa?! ya verirse:p diye fino'ya dönenlerden geliyor.

orta vadede sana yine sinyal çakacaktır; "fuck and forget"lik bi durum yakalarsan golü at yoksa hiç bulaşma kendini kullandırmamaya devam et.kim bilir kızın kafasında ne hesaplar vardı senle buluşmayp elin adamıyla pat diye buluşurken falan,bunlardan kendini koruyacaksın şimdi:).

tekrar tebrikler böyle erkeklerin olması camiamız adına onur verici.

ps:naz yapıp aşık usandırmaktan ziyade kızın başka hesaplar peşinde olduğundan buluşmadığını düşünüyorum ben.
  • rudeboy  (27.05.12 18:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.