[]

Zamanın ötesine yollama olayı

Ne zaman sözlüğü okusam bu mesajları görüyorum, zamanın ötesine yollandığı için sitem mesajları, editlemeler falan

bu muhabbet tam olarak nedir anlamadım? mesaj zamanın ötesine nasıl yollanıyor? yollanınca ne oluyor? benim gibi üye olmadan, login girişi yapmadna okuyanları nasıl etkiliyor zamanın ötesine yollanmış bir entry?


 
zamanının ötesine yollanmak- entry'nin yoğun bir şekilde eksi alması halinde gerçekleşir. entry'e hiçbir şey olmaz, yerinde durur aynı şekilde. kısacası sadece adı var.


  • bulmasi gercekten zor  (27.05.12 04:02:56) 
bir entrynin yazarın en sevilmeyen entryleri listesine girmesine site jargonunda takılan isim.


  • narcissa black  (27.05.12 04:03:32 ~ 04:03:55) 
bende diyorum yazılan entry olduğu yerde duruyor, zamanın ötesine falandaa gitmemiş (ben burdan arka sayfalara düşüyor veya otomatik siliniyor belli bir zaman sonrayı anladım) nedir bu muhabbet falan diye düşünmüştüm veya login girişi yapanlar mı görüyor bunları derken olayı anladım, teşekkürler ^^


  • denizaya  (27.05.12 04:12:02) 
aslında karma sebebiyle kaygıdan da çemkiren oluyor tabi, karma diye bir şey var sözlükte entryler eksilenince düşüyor filan boş işler.


  • lunedor  (27.05.12 07:20:04) 
zamanın ötesine yollanan entry
=
beğenilmemiş, eksi oylanmış entry
  • gominist redar  (27.05.12 12:36:41) 
entriyi beğenmiyorlar. yazan vatandaş da ağlıyor neden kötülüyosunuz böhühühü diye. bazıları alışkanlık haline getirmiş böyle editleyip ağlamayı, kızmayı.

kimisi de dayanamıyor siliyor. zöe entrilerine bakıyorsun: sıfır. bunlara da halk arasında savunduğu fikre bile sahip çıkamayan kişiliksizler diyoruz.

not: karma bireyin fikirlerinin bizzat kendisidir. onları savunamadıktan sonra sikeyim ben öyle karmayı.
  • atmosphere  (27.05.12 12:37:57 ~ 12:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.