[]

Bir Dükan diyetidir gidiyor, peki ya kalori muhabbeti?

Arkadaşlar sözlükte bir Dükan diyeti furyasıdır gidiyor. Genelde herkes övüyor bu diyeti. Zayıflamak mümkün diyorlar. Etobur ve sebze sevmeyen biri olarak benim de gözlerim parladı haliyle. 183 cm, 100 kg'yim. Vakt-i zamanında 80 kg civarı filinta gibi bir adamdım. Lakin ben zayıflamayı her denediğimde kafamda klasik, aldığın kalori-harcadığın kalori=verdiğin kilo mantığındaydım. e bunda yediğin protein olsun, yağsız et olsun da ne kadar yersen ye diyormuş. o nasıl olacak? diyelim ki ben bir oturuşta 1 kg tavuk haşlama et yiyorum. e bu dünyanın kalorisi demek. Yani nasıl oluyor? Birileri özetleyebilir mi?




 
emin misin bir oturuşta 1 kg haşlama et yediğinden? et sizi tok tutar yiyemezsiniz falan diyolardı bu diyet hakkında.


  • narcissa black  (27.05.12 03:49:42 ~ 03:53:03) 
yiyebileceğimden demiyorum, farzedelim ki yiyorum diyorum.


  • dergus  (27.05.12 04:05:28) 
dukan diyeti hikayedir. ama prensip şöyle, et proteinleri ve genel olarak proteinler daha zor sindirilir ve sindirimi sadece midede olur. daha uzun sürer. dolayısı ile daha uzun süre tok tutar.


  • cro.magnon  (27.05.12 05:28:45) 
hikaye kısmı için; 20kg verdim, 1 yıldır da üzerine kilo almadım.
kısa sürede ama etkili bunun yanında nispeten zor geçen bir süreç:dukan
uzun süreli, daha sağlıklı ancak tek kötü yanı her şeyin doğalını bulmak olan karatay diyeti
önemli olan şu: kitaplarını alın okuyun ama halihaızrda bir sağlık probleminiz varsa, şeker, kalp, gut, tansiyon vs. bir endokrin uzmanı ile görüşün derim.
  • kisa  (27.05.12 08:47:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.