(3)
AGH için yapmak gerkenler 3 adım doğru mu?
O vereceğiniz linki okumak istemiyorum. 30 defa okudum çünkü ve çok sıkıcı bir anlatımı var.Özetle :1- Gönderen kuruluş bul2- Proje seç3- Motivasyon mektubu yaz4- Gönderici kuruluşa onaylatDoğru mudur=?
O vereceğiniz linki okumak istemiyorum. 30 defa okudum çünkü ve çok sıkıcı bir anlatımı var.
Özetle :
1- Gönderen kuruluş bul
2- Proje seç
3- Motivasyon mektubu yaz
4- Gönderici kuruluşa onaylat
Doğru mudur=?
0
bilalbaryakrat (
26.05.12)
öyle gibi. yalnız birinci adımı geçebilmek için baya bi kasman lazım. fazla proje de yok zaten. gelişmişlik seviyesi olarak türkiye'nin kat ve kat altındaki bir ülkenin köyünde 1 sene agh yapmak insana ne kazandırabilir ki?
ek: birinciyi kendi kafamdakiyle karıştırmışım. birinci aşamada bence gideceğin projeyi seçmen gerekiyor.
0
projeyi bulmana gönderen kuruluşun da yardımcı olabilir. ben ilanını gördüğüm host kuruluşa mail atmıştım, onlar "biz şu gönderen kuruluşla çalışıyoruz." diye yönlendirmişlerdi beni.
@atomicbomb; herkesin aklındaki farklıdır illaki. ama pek çok şey kazandırır dediğiniz durum. hatta bence gelişmiş bir ülkenin büyük bir şehrinde yapmaktan daha çok şey kazandırır.
0
3'ten sonra o yaptığın başvurulardan kabul almalısın tabi. 1'in yeri değişebilir çok sıkıntı değil. atomicbomb'un kastı "host organization" olsa gerek.
0