[]

Saç boyatmak?

Saçlarım siyah ama beyaz tenliyim ben de hep sarıya boyatıyordum, şimdi genelde evde oturuyorum öyle böyle derken resmenn yarım parmak dip boyam çıkmış 2 kafalı kezban gibiyim aynen hiçbir farkım yok, acilen boyatmam lazım. Küllü kumral veya blair kahverengisi falan düşünüyorum sizce nasıl olur, yoksa sarıdan devam mı edeyim, napim?

Tabii bir de bunu yapabilecek saçlarımı bu karışıklıktan tek renge çevirebilecek bir kuaför tavsiyesi rica ediciim, bi arkadaşım ulus trio'yu tavsiye etti nasıl bilirsiniz?


 
soldaki. sarı saç yüzünü solgun gösterir ki. madem normal saç rengin siyah, tenin buna daha uygundur (pembe-beyaz olmadığını düşünürsek). kontrast renk daha sağlıklı durur yüzünde. makyajsız haliyle bile.


  • hia  (25.05.12 23:48:04) 
soldaki saç rengi şahane..


  • chatrefhill  (25.05.12 23:51:07) 
yaşlı durdurmaz mı o renk?


  • beni taniyan yok bu sehirde  (25.05.12 23:54:41) 
aksine.. genç bile gösterir :)


  • chatrefhill  (26.05.12 00:05:26) 
soldaki iyi


  • seyduna6687  (26.05.12 00:10:33) 
açık renkler daha yaşlı gösterir.

(bi keresinde civciv sarısı chp kadın kolları saç kesimli bi kadın görmüştüm trende arkadan. yaşlı başlı teyze sanmıştım. durakta inerken gördüm ki yirmilerinin başında biriymiş :S)
  • hia  (26.05.12 00:25:35) 
küllü kumral yerine indigo mavisi tavsiye ederim.


  • lorenzen  (26.05.12 00:28:09) 
@lorenzen ne yaptin oyle :)


  • beni taniyan yok bu sehirde  (26.05.12 00:37:17) 
blair kahverengisi çok hoş görünüyor.


  • isyankar tosbaga  (26.05.12 11:30:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.