[]

Avea

Arkadaşlar 4 gün sonra yurtdısına gidiyorum. avea hat kullanıyorum . burada her yöne sms her yöne dakika bide internet paketi yaptım . yurtdısında internetten filan yararlanabilir miyim ?




 
hayır hiçbirinden yararlanamazsın. gideceğin ülkeye göre yeni paketler alacaksın


  • zenc  (25.05.12 17:22:59) 
ve büyük ihtimal yurtdışında başka bir telefon operatöründen alacağın sim kartla çok daha avantajlı bi tarife elde edeceksin.


  • montreal  (25.05.12 17:33:13 ~ 17:33:23) 
vodafone'dan 70 TL veya üzeri herhangi paket alırsan, paketindeki yurt içi her yöne dakikalarının yarısı ile Tr. ile konuşabiliyorsun diye biliyorum. paketin 4 TL de ek ücreti var. yalnız, her çağrı aldığında da kendin arama yapmış gibi ücretlendiriliyorsun. Avea hiç kullanmadım bilmiyorum ama Turkcell'i 3 sene önce yurt dışında kullandığımda canıma okundu. yapılan arama için 4, alınan çağrı için ise 2 TL alıyordu. Turkcell'in güncel tarife nedir bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yurt dışı için en avantajlısı vodafone. ha bir de hangi ülkeye gittiğin önemli, bu pasaport dedikleri şey tüm dünya ülkelerini kapsamıyor. zenc'in dediği gibi, gittiğin yerde daha uygun paketler bulman muhtemel.


  • EbRuuu  (25.05.12 19:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.