[]

Saça iyi gelen bir şeyler

Başlığın çok genel olduğunun farkındayım ama anlatacağım.

Liseden beri saçım uzundu. Son yıllarda artık o kadar dökülme ve incelme yaşadı ki saçlarım kestirdim. Şimdi daha iyi gibi ama yine de saçlarım ince ve tam olarak kendine gelemedi.

Şimdi internetten Osis'in siparişini vereceğim (işten dolayı şekillendirici kullanmak zorundayım), hazır yeri gelmişken bir de duyuruya sorayım dedim.

Saça cidden iyi gelen, ''aha da bu süper bir şey'' diyebileceğimiz bir şampuan/bakım ürünü vs. var mıdır? Mümkünse internetten sipariş verilsin.

 
evet var. prozinc şampuan. eczanelerde satılıyor. kepek+kaşıntı+dökülme gibi problemlere karşı baya etkili olduğunu söyleyebilirim. fakat tek kötü yanı köpürmemesi :(
saçım uzun olduğu için durulamadan sonra gırç gırç (?!) ediyor. bunu önlemek için schwarzkopf glissin keratin içeren total repair saç kremini kullanıyorum.
öyle işte ikisini de tavsiye ederim. saç kırıklarını aldırmadan saç uzatabiliyorsam bu ikisi sayesinde.

gözlemlediğim kadarıyla saçta uçlara doğru incelmenin nedeni kesim sırasında ustura kullanılması. makasla kestirmek lazım hep. kuaförler genelde ustura kullanmaktan yana çünkü yapılan eğri kesimin en kolay kamufulesi ustura. makasta ısrar etmek gerek.
  • yug toreni  (25.05.12 15:56:16 ~ 16:01:21) 
doğal olarak ise; siirt bıttım sabunu
`.

  • lunedor  (25.05.12 16:04:42 ~ 16:05:16) 
benim saçlarım belli bir noktaya kadar uzar sonra dururdu. sonra tvde janset'in bir röportajını izledim kadının saçlar en son kısacıktı 2-3 ay sonra upuzun nasıl yaptın filan diye sordular yılan yağı dedi. ben de gittim aldım bu yağı denedim, hakikaten de çok hızlı ve gözle görülür şekilde uzadı saçlarım ve parlak, sağlıklı, canlı oldu.
aktarlarda satılıyor bu yılan yağı, ööehh o ne be yılanın yağını kafama mı sürcem filan demeyin, kokusu yok, rengi yok bildiğimiz yağ gibi.
ben aktardan bir de karışık saç bakım yağı aldım içinde bilmem kaç tane ot var bir de yılan yağı ekledim içine, haftada bir bakım yapıyorum, saçlar şahane oluyor. tavsiye ederim
  • keneabidin  (25.05.12 16:27:21) 
profesyonel çözüm istiyosan loreal aminexil advanced diye bi ampul var dökülme önleyici, onu tavsiye ederim.
şekillendirici olarak da osis yerine osmo var ingiliz marka, osisten de daha eskidir.
ikisi de sanıyorum şu sitede var online alabileceğin: www.kozmar.com
  • sickbastard  (25.05.12 23:12:19 ~ 26.05.12 16:14:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.