[]

iphone jailbreak hazırlıkları

jb nasıl yapılır falan diye sormayacağım, yarın büyük ihtimalle 5.1.1 jb çıkacak deniyor. bende şu an 5.0.1 yüklü ve jb var, 5.1.1 jb çıktığı anda da update yapacağım fakat millet takır takır update yapmış bile, ne acelesi var bu milletin? 5.1.1 jb çıkar çıkmaz 5.1.2 falan mı çıkacak, var mı öyle bir ihtimal?




 
bildiginiz gibi ciksa da sizi etkilemez. 5.1.2 ciksa bile siz 5.1.1'e gunceller jb yaparsiniz.

5.1.1'e meraktan update ediyorlar. genelde bilmeyen jb'i sadece bedava program elde etmek amacli kullananlar boyle aceleci oluyor.
  • entrapmen  (25.05.12 00:40:44) 
ya öyle major değişiklikler olmadı ki, neden update ediyorsunuz anlamadım. ben de 5.0.1'deyim ve böyle kalacağım büyük ihtimal.


  • shyzore  (25.05.12 01:22:01) 
5.1.2 çıktıktan belli bir süre sonra apple serverları 5,1,1 i doğrulamayı bırakıyor diye biliyorum.. sonra otomatikman yeni sürüme geçmek zorunda kalabilirsiniz..


  • 4530 merkez  (25.05.12 01:34:39 ~ 01:35:00) 
hali hazirda jb'li olanlarin gecmesi gerekmiyor, serverlarin ne oldugunun onemi kalmiyor. host dosyasinda ufak bir degisiklik yetiyor. cydia'yi actiginizda tepede shsh yazar oradan sonra hangi surumler icin shsh dosyaniz oldugunu gorebilirsiniz.

"When you open Cydia, it automatically saves your device's available SHSH (signatures), so that you can use Cydia's signature server replacement to restore your device with those firmware versions later (after Apple no longer signs them).

Note: Access to saving SHSH is entirely based on Apple's servers and is not affected by your device's current version (or other properties). This means that Cydia can only save SHSH for firmwares being signed by Apple at the moment when you open Cydia, and after Apple releases a new firmware, Cydia has no way to save SHSH for any previous version, even if it's currently running on your device."

cydia.saurik.com
  • entrapmen  (25.05.12 02:39:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.