[]

Türk kadınlarındaki ego nun her zaman 10 üzerinden en az 9 olması nedendir?

Cidden insanı ayar eden bir durum.Bu bir genellemedir.No offense.Gözlemlerime dayanarak bu yazıyı yazmamda sınır seviyemi aşıp bana yardımcı olan sokaktaki 100 kiloluk tiki,tayt giymiş ve burnu havada gezen arkadaşa teşekkürlerimi iletirim.
Ve sorarım neden Türkiyede kızlar bu kadar havalı olduklarını zanneder? yaklaşık 15 tane ülke gezdim ama yok cidden bu kadarı yok.

edit:duyuru değil soru olacak.

 
açıkçası ben de çok merak ediyorum 150 kiloluk götleriyle neden öyle giyiniyorlar. iğrenç göründüklerinin farkında değiller mi? ben azıcık kiloluyum diye ne giyeceğimi şaşırıyorum ulan.


  • neira  (24.05.12 19:33:09) 
abi genel anlamda doğru demişin de, bir de onları düşün. kadın senin göz zevkine göre değil, rahat ettiği şekilde giyiniyor. çünkü 100 kiloluk bir kadının başka seçeneği olmayabilir. kilolu diye öyle deme ayıp.

br de şöyle düşün, kadın 100 kilo, pantolon giyse rahat edemez, e tayt çok rahat bir giyecek ve o da rahat olanı seçmiş.
kilolu insanların durumları çok zor arkadaşım, bir de onlar açısından düşün. kilo versin mi? evet versin, hem sağlığı için, hem görüntüsü için versin ama bu durumdayken böyle yüklenmek çok acımasızca bence.

sadece genç tikiler için konuşsan alnından öperdim.

edit: genç demişim öküz gibi, "normal kilolu tikiler" demem gerekiyordu.
  • vakumlu  (24.05.12 19:43:59 ~ 19:45:07) 
Bende şişmanım şişmanlıkla ilgili bir şey demiyorum.Ama böyle göbeğim varken de çok sevdiğim eski t-shirt ümü giyemiyorum.Neden mi çünkü göbek değili alttan gözükecek ve kıllı bir yapıyla insanlar karşı karşıya gelicek.Neden böyle bir göz ziyafetsizliğine bırakayım ki insanları ? sanırım şimdi anlaşılmıştır kiloya takılınmadığını.
Bu özgüven nerden gelmekte ? Herşeyin fazlası zarar.

  • seindfeld  (24.05.12 19:47:49) 
Türk kızları fedakadır,sadıktır,tam bir annedir,aldatmaz,yemek,temizlik,bulaşık elinden her iş gelir.Çalışkandır,aynı anda hem full-time bir işte hem de full-time evde çalışabilir. Tamam fıstık gibi bir Kuzey ülkeli hatun gibi güzel değildir,göze hitap etmez ama bir İspanyol,bir Güney Amerika kadını(güzellerini tenzih ederim) kadar da çirkin değildir.
Üstelik egosu fazla kabarık Türk erkek yaratığı malesef sadece Türk kızı ile anlaşabilir.Çünkü sadakate önem verir,hizmet görmeyi sever. Bunu da ancak Türk kadınından görür başka da kimseden göremez..Türk erkeği Türk kadınına beğense de beğenmese de muhtaçtır..Bitmştir.Teşekkürler

  • ladybug  (24.05.12 19:53:34) 
Efendim olay sadece giyim tarzı değil,sadece tetikleme etkisi için yazdım örneklerden bir tanesi sadece.

Genel olarak çok havalı gözükme çabaları var.Özellikle bölgeden bölgeye de değişebiliyor bu durum.İstanbulda örneğin o kadar çok sevgilisi olmayan,yanlız,toplu dolaşan sap erkek çoğunluğu var ki bu tipler yolda ego dağıtmakta.Düşünün 4 erkek yolda giderken 1 kızı görüyor.Bayan olması onlar için yeter sebep anında laf atılıyor bişeyler yapıyolar falan kızdaki ego 50 iken bir anda 90 a çıkıyor.Neden bu kadar gaz almaya müsait bir yapımız var türkler olarak ? Bunun tam tersi de olabilirdi.Kızlar çoğunlukta erkekler azınlıkta olsa belki de farklı konuşacaktık...Ama insanın da kendisini bilmesi lazım biraz da alicenap olması gerekir.
Yüzüne biraz makyaj yapıp iki ruj süren o bölgenin expert dişisi zannediyor kendisini.Ama canada da öyle güzel kızlar görmüştüm ki hiç böyle bir hava yok.Normal insan muhabbet et bilmemne...Kültür desen var,zeka desen var,güzelliğe bişey demiyorum...Yani olması gereken bu aslında yanlış mı düşünüyorum ?
  • seindfeld  (24.05.12 20:02:35) 
Kilosuyla prototip yaratmaya calisan turk erkegine az bile...Kicinizdan genelleme uydurmayin.


  • african rain  (24.05.12 20:05:18) 
bence kendini bir halt sanıp herkesi ağzına her geleni söyleyerek eleştirme hakkını gören erkekler kadar yüksek değil türk kadınının egosu. kendilerine bakmayıp yanlarındaki insanın adriana lima olmasını isteyen adamların ülkesi burası.


  • kalimotxo  (24.05.12 21:27:01) 
en başta demiştim "no offense" diye..hala üzerine alınanlar var.türk kadınınında olan diğer bir özellikte ne olursa olsun kolay kolay hemcinslerine laf söyletmezler..


  • seindfeld  (24.05.12 22:51:08) 
bence türklere özgü bir durum bu, kadınıyla erkeğiyle.


  • mor.inek  (25.05.12 00:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.