[]

internet ve cep tel faturası için kombo soru

Saygıdeğer vatikanlılar;

artık sıkıldım, cidden sıkıldım. TTnete sınırsız tarife için 60 TL, ev tele 21 TL, eşim ben benim cep tellerim için (2side sınırsız avea) 45er TL vermekten sıkıldım.

ayda sadece iletişim ve internete 171 TL veriyorum, etim ne budum ne olm benim. 171 Tl yi max 80-90 çekmem gerekiyor.Yardım edin ahali hangi tarife hangi operatör ? ne yapayım ? sınırsız net olmasada olur, 1000 dk yerine 300 dk de keser tel.de bizi..

 
Efendim bölgenizde fiber altyabı var mı ? varsa direk superonline a geçiyorsunuz.40tl sabit tel ve internete geçiyorsunuz.Burdan 41tl kar ediyosunuz.
Eğer ki yoksa ve ev telefonu hiç kullanılmıyorsa turktelekom a bir dilekçe yazıyorsunuz.7tl karşılığında sadece hat açık kallıyor.telden 14tl kar.İnternete gelirsek eğer 2 sene geçtiyse nete bağlanalı kapatın efendim.Öyle kampanyalar var ki 1 sene 30tl veriyosunuz.Kapatın yeni tel hattı bağlatın en güzeli.
Cep telefonuna gelirsek.300dak keser diyosanız ne güzel tarifeler var.
19tl ye 500dak 1000sms 1gb internet var aveada,eşinizle buna geçin 52 tl cepten kara geçin.

Sonuç olarak superonline varsa toplam karınız.79tl olacaktır.1 senede 1 iphone alacak kadar kar edebilirsiniz.Eski telefonu da bana gönderirsiniz artık :)
  • seindfeld  (24.05.12 09:25:41) 
@seindfeld sana baba( annede olabilir ) diyebilir miyim :)


  • tombalabala  (24.05.12 10:05:24) 
#415249 ayrıyetten bu siteden kar etmenin ttnet versiyonu için yolları açılabilir ;)


  • seindfeld  (24.05.12 10:10:17) 
superonline kullandıgım ıcın tavsıye etmem, ttnetın halı ortada onuda kullandık, apartmanda uydunet var ıse kablo nete gecın der,ısrarla tavsıye ederım.

ayrıca kullandıgım telefon paketıne gelınce: vodafone'un 55 TL lik sabıt ve vodafonelular ıle sınırsız, diger operatorler ile 750 dakka konusma, artıs 7.99 sınırsız ınternet paketını de ekledıgınızde 63-64 lira faturanız cıkar
bu yaşta sms ıle ısım olmuyor ama gerektiğinde vodafonun ınternet sıtesınde gunluk 10 adet ucretsız sms gonderme hakkınızı kullanabılırsınız
  • Bysb  (24.05.12 10:23:31) 
@Bysb

avea da 45TL ye her yöne 1.000 dk, 1gb internetim var, eğer istersem4 tl ye 30 sms de veriyolar, bence sen benim tarifeye geçersen kar etmiş olacaksın :)
kıraç bir anadolu kentinde yaşadığım için apartmanda uydunet vs. yok ama @seindfeld fiber altyapıyı bir araştırayım onunda olacağını sanmıyorum ama ttnet faturamda fibernet sınırsız paketi yazıyor o bi işe yarar mı acaba?
  • tombalabala  (24.05.12 10:34:05) 
ttnet fiberdeyseniz çok iyi bir hız vardır ama 60tl ye fiber tarifesi yok.55tl varo da yanında modemle veriliyor muhtemel tivibu üyeliğinden 5-6 tl geliyor aylık.faturaya bir bakın 20mbit e kadar ise hız ve modem almadıysanız 53tl internetin gelmesi gerekir.
Ama ttnet fiber olan yerde superonline olacak diye bir durum da yok.Süperonline de şuan 35tl ye 8mbit e kadar sınırsız var.Şirket üzerinden alırsanız ki çok kolay işlemi.

  • seindfeld  (24.05.12 10:57:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.