[]

Deniz, kum, güneş... Tüm Gezginler Sorum size

ekteki rotada, deniz kenarı bölgesinde kesin uğra, gez, kal, yap, ye dediğiniz şeyler veya yerler nelerdir-nerelerdir.
araba mevcut, finansal kısıtlama yok.
tşk.


 
alanya: kızıl kule, damlataş mağarası, dim mağarası
Antalya yolunda: Side, aspendos, perge
Antalya: Arkeoloji Müzesi, Kaleiçi, Phaselis, Kemer, Olimpos, Çıralı
Fethiye Yolunda: Demre, Noel Baba Kilisesi, Myra antik kenti, Kekova tekne turu, KAlkan KAş, Patara ANtik kentinde yüzme molası, Xanthos Antik Kenti, SAklıkent,
Kayaköy, Göcek, DAlyan tekne turu
  • anonimyususer  (24.05.12 08:55:58) 
Fethiye'den başlayıp Antalya'ya uzanan Likya Yolu yürünebilir..


  • balekmek  (24.05.12 09:33:09 ~ 09:34:02) 
Kaş Dalış Kanyon, Flying fish, Dimitri batığı
Fethiye dalış, Afkule, Türk Hamamı, Sarıyarlar
Adrasan Dalış, Yarasa mağarası, Hacivat, Pırasa adası
  • justaddwater  (24.05.12 09:34:14) 
Antalya'da Köprülü Kanyon'da görülür.


  • Jaaaccckk  (24.05.12 09:44:33) 
Marmaris (çok fazla kalınacak bir yer gibi gelmiyor bana içmeler tarafında denize girip bir akşam da alemlere akılabilir)

akyaka( marmaris'ten muğla yoluna çıkınca hemen kavşağın orada, gayet ufak bir yer kalmanıza gerek yok rüzgaraltı denilen kafede deniz manzaralı bir kahvaltı çok hoş olur, sörfle uğraşıyorsunuz kite ve wind surf için bulunmaz nimet)

köyceğiz (görmedik demezsiniz öyle bir yer uğramazsanız da olur)

dalyan (aracınızla dalyana girip teknelerle plaja gidin, oldukça güzel)

dalyandan sonra gelen (ortaca) sarıgerme köyüne girmenize gerek yok ama çok isterseniz 25 km lik zorlu bir parkurdan sonra aşı koyu oldukça güzel

göcek (kalmalık değil uğramalık bir yer zaten yol üstünde, denize girmek isterseniz göcek'i geçtikten (rampayı çıkar çıkmaz) sonra adını unuttuğum bir köy sağ tarafta kalıyor, gizli zenginlerin olduğu bir köy, ormanı aştıktan sonra güzel bir koy çıkıyor karşınıza)

fethiye (ölüdeniz, ama kesinlikle fazla kalabalıklaşmadan gidin, kelebekler vadisi (hiç gitmedim))

buradan sonrasında sırayı karıştırabilirim
saklıkent (ufak bir vadi var içinden su geçiyor oldukça hoş)

patara (hayvani büyüklükte ve genişlikte bir plaj)

kaş,kalkan ikisi yakın zaten kaş'a geçerken kalkana uğrarsınız kaş'ta kalırsınız, kaşa gidince sualtı güzeldir bi dalış yapın derim)

olimpos ve kemer var olimpos'a gitmedim kemer fena değil geçerken bir uğrarsınız.

antalya; yüzmek için lara, karpuzkaldıran ve konya altı plajı (bu yolculuk sırasında o kadar çok plaj gördükten sonra konya altı plajına deniz diye girilmez ama neyse) lara da bulunan ve denize dökülen şelale, düden şelalesi ve kurşunlu şelalesi, manavgata geçerken de köprülü kanyon, biraz sapa kalıyor, piknik yapmak için ideal görülmese de olur. manvgat'da bi bok yok şelaleyi de hiç beğenmiyorum.

hızlı ve uzun yazdım imla ve anlatım hatası varsa kusura bakma. iyi eğlenceler.
  • hizli sperm  (24.05.12 11:18:49) 
bir de antalya'da aspendos antik tiyatro görülesi.


  • hizli sperm  (24.05.12 17:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.