[]

Hayattan bezmiş şahısların duyuruları

genel olarak konuşmak yanlış ama ya bana denk geliyor ya da aralarında bu işin amacını anlamamış insanlar var.

şimdi bazı arkadaşlar buraya sıkıntılarını yazıyor en azından anlatıp rahatlama amaçlı.bir arkadaş vardı hayatı hakkaten boktan.herşeyi varken bir trafik kazasıyla herşey yerlebir olmuş.iş arıyor ne olursa olsun diye.epey uzun bir yazı yazdım iş ilanlarını yolladım kendisine.dedim bunlara başvur illaki birşey çıkar.teşekkür maiyetinde tek bir mesaj yazmadı.olabilir ben üzerime düşeni yaptım.

bunun dışında yine böyle çok kötü hallerdeyim kimse yok mu bi konuşalım tarzı mesaj atan biri vardı.geceninde üçü mü ne.attım anlat derdin dinleyeyim belki bir çaresi bulunur en kötü konuşunca rahatlarsın diye.dertsiz başıma dert alıyorum yani.yine cevap yok.

bunun gibi birkaç kişiye daha yolladım en son bugün bir arkadaş yazmış hayattan bezdim gibilerinden.herkes üzerine geliyormuş falan.baktım daha önceki mesajıda psikolojik problemleriyle alakalı.bende moralini biraz olsun yükselteceğini düşündüğümden bir yazı yazdım zamanında psikolojik problemleri olan insanlar hakkında araştırmalarım oldu bilgim var yardımım dokunur diye.çünkü bu duyuru sayesinde çok fazla işim görüldü.ama bu arkadaşlardan şimdiye kadar tek bir mesaj almadım.öyle rahatsız edici bir mesajda atmadım yani.hayır konuşmak istemiyorlarsa yada konuşacak birini buldularsa kardeş saolasın gerek yok diyebilirler.bunlar şimdi atılan mesajları görüp kendilerini iyi mi hissediyorlar?

ya da o duyuruları açacak kadar medeni cesarete sahip ama kendisine yardım eli uzatmış birine bir cevap yazmayı çok görecek insanlar mı? ya da amaç ne yani? hep mi bana denk geliyor anlamıyorum.kötü niyetli düşünmek istemiyorum ama bu kişilere mesaj yollayan arkadaşlar nasıl tepkilerle karşılaşıyor onu da merak ediyorum açıkçası.belki gerçekten bana denk geliyodur.yoksa hakkaten bu duyurularla alakalı önyargılara sahip olacağım.

 
Öncelikle ''İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir.'' diyorum, haklısınız elbette. Bunca paragraf yazarak karşılık alamadığınız bir konu hakkında cevap aramanız bile ne kadar hassas bir insan olduğunuzun göstergesi diye düşünüyorum ben şuan. Ben 10 kişiye yardım ettiysem burda 9u teşekkür etmiştir.O 1 kişi de etmeyiversin Wolfware ne yapalım değil mi? Belki de o duruma düşmeyi haketmişlerdir, bilemeyiz. Düşünsenize hiç tanımadığınız biri gecenin 3ünde derdini dinlemek istiyo sen bi teşekkürden imtina ediyorsun. Eşin, dostun, kardeşin bile ilgilenmiyo yeri geliyo derdinle tasanla. Ama pireye kızıp yorgan yakmak akıl karı değil. Siz içinizden geldiği gibi davranın bence bundan sonra da, iyilik yapmanın, el uzatmanın kime ne zararı olabilir ki?


  • buzbebek  (24.05.12 00:04:41) 
yazdıklarına göre söylüyorum ve ben de kötü düşünmek istemiyorum; belki bir süre nete girememişlerdir?

ama sonrasında başka duyurular açtıklarını ya da cevap verdiklerini görmüşsen, davranışları hoş olmamış tabi.
  • holy diver  (24.05.12 00:06:37) 
buzbebek'in dediği gibi iyilik yapıp denize atmak en mantıklısı.belki de hakkaten bana duyarsızı denk geliyordur.ben en azından birşey yapmak için denedim.bir nevi burda aldığım yardımlara karşılık bende bu tarz bir yardım yapmak istedim ama arkadaşlar daha iyi bilir tabi.umarım mesajlarında anlattıkları dertlere sahip olanlar dermanlarını bulurlar.her kimden olursa olsun.


  • Wolfware  (24.05.12 00:14:54) 
önyargıyla yaklaşmayın, hiçbirimiz yaklaşmayalım, gerçekten ihtiyacı olan birilerini ıskalarsak üzülürüz diye düşünüyorum.


  • mocha  (24.05.12 00:16:55) 
en azından bir teşekkür beklemekte çok haklısınız ama depresyona girmiş, ilaç vs kullanmış biri olarak söylüyorum; insanın bazen okumaktan ve dinlemekten başka birşey yapacak mecali olmuyor. Tabi ben genelleme yapıyorum, sizin her cevap yazdığınız kişi depresyonda olmayabilir. Buzbebek'in de dediği gibi belki de böyle oldukları için bu duruma düşmeyi haketmiş de olabilirler. Siz yine de birilerine yardımcı olmaya devam edin bence. elbet hakettiğiniz teşekkürü alacaksınız. yılmayın derim:)

sevgiler
  • hersheyss  (24.05.12 00:19:56) 
daha önce ben de "bi derdim var konuşmam lazım" temalı duyuru açmıştım ve anında 10 küsür mesaj belirmişti. (ki buranın ne kadar iyi niyetli insanlarla dolu olduğunun bir göstergesidir aynı zamanda).şimdi bu durumda aynı anda 10 kişiye uzun uzun derdini anlatıp verimli bir şekilde konuşamıyorsun malesef. bazılarına teşekkür etsen bile bazı mesajlar arada kaynıyor. haliyle cevap verememiş oluyorsun. bu da şahsi görüşüm..


  • rayde  (24.05.12 00:20:52) 
bu bana da çok oluyo. bugünkü arkadaş dediğin kişiye bende aynı tarzda bi mesaj attım maksat iletişim olsun, muhabbet olsun hem de bi yardımım dokunur belki diye. bana da geri dönmedi görmemiştir diye düşünüyorum. bende işsiz güçsüz takılıyom bu aralar dertleşmek istersen gel dertleşelim Wolfware onlar geri dönmemiş ama ben dönerim :)


  • olkol  (24.05.12 00:33:28) 
temp midir nedir onu dinleme sen.
sen bana mesaj at cevaplamazsam götüm yaa. net.
ben de karşılıksız yardımı severim ama bu kadar çok iplenmeme durumu insanın sinirini bozabiliyor.
  • lorenzen  (24.05.12 00:51:09) 
ben bezdikçe daha mutlu oluyorum bazen. en azında bezebiliyorum. onu düşünmeyecek durumda insanlar var. hem bezin, hem mutlu olun. cevapları sallamayanlara gıcık oluyorum ben de bazen...


  • ermanen  (24.05.12 01:14:19) 
kimi trollemeye açıyor. Siz yardım ediyim faydam dokunsun diyosunuz ama belki de hiç yardım etmemek gerek bilemiycem


  • extraterrestrial  (24.05.12 01:24:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.