[]

iphone 4s

alınır mı bu?
o kadar parayı cart diye verince içim mi yanar?
öyle telefonlara çok paralar veren bi insan hiç olmadım. artık olayım mı?
iphone4s alma şunu al gibi şeyler söylemeyin çünkü alırsam bunu alcam ya da hiç almıycam.
bu arada telefondan başka bir bilgisayara baglanabılır mıyım?

bir de istanbul'da nerden alsam? (spot düşünmüyorum)

 
2000 lira senin için ne kadar değerli ve iphoneu herhangi bir telefon gibi mi yoksa tüm gücüyle mi kullanacaksın? bunun cevabı içinin ne kadar yanacağı ile de alakalı.
teamviewer uygulaması ile desktop bilgisayarını kontrol etmen mümkün. bunu herhangi bir android telefonla da yapabilirsin.

  • cek  (23.05.12 20:38:18) 
almak için uygun bir dönem değil. yenisi yolda. fiyatının düşmesine de az kaldı dolayısıyla.


  • buzzer  (23.05.12 20:48:27) 
yakın paraya muadillerini alma bence. galaxy s2 falan hikaye. android iyi güzel ama bir ios değil maalesef. ben 4s kullanıyorum. eğer gerçekten kullanacaksan özelliklerini elinden düşüremezsin.

edit: yenisinin çıkmasına daha çok var. yenisi çıksa bile ineceği fiyat minimum 1650-1700

iphone 4'ün (hem de 8gb) fiyatı bile ine ine 1500'e indi.
  • himmet dayi  (23.05.12 20:49:44 ~ 20:51:28) 
amerika fiyatı 1150 lira apple store'da. ordan getirenler de direk adam sikmek için satıyor. bir delikanlı da çıkıp "1200 e satıcam lan. cash para. maksat fakir sevinsin" demiyor. peah


  • simerazzi  (23.05.12 21:06:32) 
mevcut telefonunu söyleyeydin daha yararlı bir cevap verebilirdik.
mevcut telefonun smartphone değilse ve illa 4s alacağım diyorsan al bence pişman olmazsın.

  • lunedor  (23.05.12 21:49:10) 
amerikadan getirtme şansım yok maalesef. istanbul'da neresi olur peki?
özellikle iş içinde istiyorum, mail konusunda yardımı olur diye, ne kadar olur muamma tabii.

  • alis su hallerime  (23.05.12 22:12:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.