[]

şirket msn i blockladı

arkadaşlar şirket msn i blockladı. web messenger da işe yaramıyor blocklu, meebo.com da, e-meesenger.net de... hatta gmail sayfasında soldaki chat ekranı da.. şimdi ben en azından meebo.com u açabilmek istiyorum. ne yaparım ne ederim.. networkten anlayan arkadaşların yardımını rica ederim..




 
aynı şey başıma geldi epey bir uğraştık durduk, şurdan görebilirsin.. #2993.. link yapamadım bunu nası yapsak bilmem..


  • bordeaux  (02.03.07 14:03:19) 
neyse ara kutusuna yazınca geliyormuş.. ben son çözümlerini aktarayım sana gerçekten bu konuda çok ugrastım, tunneling yapamıyorsan ki ben beceremedim, www.netvibes.com içinden meebo açabilirsin. yani ben açtım, sonra farkedince onu da engellediler.

bu sefer de desktop.goowy.com kullandım ama onda gtalk yok. bunu da farkederlerse diye de elimde www.koolim.com 'u yedekte tutuyordum. allahtan farkedilmedi ve bu arada benim görev sürem doldu ve o şirketten ayrılarak kurtuldum işkenceden. bu arada mirabilis'i denedin mi?
  • bordeaux  (02.03.07 14:07:02) 
gmaili de mi blokladılar ilginç(hani port 80 hikayesi yapılamaz deniyordu). E herhalde birşeyler söylemeye çalışıyorlar. MSN ,skype hatta gmail kullanımı teşvik edilen bir şirkette çalıştığım için kendimi bazen şanslı hissediyorum.Sizin için üzüldüm geçici sonuçlar bulmak mümkün tabi ama eğer admin azimliyse kesinlikle uzun vadeli kullanamazsınız. Gmail'in conversation özelliğiyle sohbet amaçlı kullanabilirsiniz yine de.


  • ozdek  (02.03.07 15:21:15) 
www30.meebo.com

Bu adresi alıyorsun soran olursa bir abim hediye etti diyosun.

:P

(bkz: ağır abi tribi)
  • magarna  (02.03.07 16:14:14) 
@magarna
üstad çok sağol ya, ayrıca tüm şirket teşekkür ediyor :)

  • sathaner  (02.03.07 16:43:49) 
@magarna: magarna abi bizde bu da yasaktı. içinde kıyısında köşesinde meebo, messenger gibi bi kelime gecen her sey engelliydi. ne azimli şirketmiş. şimdi isim verip rencide etmek istemioyrum :)


  • bordeaux  (02.03.07 17:02:38) 
lan oğlum biz yasaklıyoz, siz bir şekilde bu yasağı deliyorsunuz. bende sizi haftasonu delmesem iki olsun. tüm şirkete teşekkür edicem ben pazartesi...


  • comptrol  (02.03.07 18:56:55) 
www.sifamagazasi.com

bence bunu deneyin. bende işe yaradı
  • hakansarıca  (11.03.10 14:54:36) 
icq kullanın derim ben, hem msnde henüz offline mesaj gönderme sistemi yok.

imza:iq'su 3 hane icq'su 5 hane olan adam.
  • mete kudur  (04.06.17 19:11:44) 
olm 10 yıllık başlığı nerden hortlattınız amk. 2007'de yazmışım. 2017 de adam cevap yazıp ''msn mi kaldı artık'' demiş


  • green green curly fries  (04.06.17 19:14:18) 
Hiçbir 'cevap'ta tik yok. Ben o yüzden problem hala devam ediyor sanmıştım.


  • mete kudur  (04.06.17 19:17:16 ~ 19:17:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.