[]

kadıköyde berber

Selamlar,

Kadıköyde berber tavsiyesine ihtiyacım var, şartlarım şunlardır

1-) Akşam 8 den sonra açık olmalı, anca o saatte işten çıkıyorum.

2-) Hayvan gibi pahalı olmamalı, saçımı 3 numaraya vurduracam, makinayla 5 dakikada kesilecek saça 20 tl vermek istemiyorum. Akmarın oralarda zamanında 5 tl ye (bu fiyata artık kesen yoktur, o kadar mezarcı değilim) berber falan vardı asker için öğrenci için.

3-) Ucuzun etin yahnisi misali gidip oralardan bit pire saçkıran falan kapmak istemiyorum.

Normalde tanıdık berber var ama 20 kağıt verip kafamda 5 tutam olan saçı kestirmeye gönlüm el vermiyor. O yüzden bildiğizi gittiğiniz bir yer varsa, nerede olduğunu adını falan söylerseniz sevinirim.

edit : erkek, mekan olarak da istanbul anadolu yakasındaki kadıköy

 
madem öyle kendine bir makine al berber derdinden kurtul.


  • bilan  (23.05.12 15:23:47) 
halen 5 liraya kesen yerler var, otobüste giderken görüyorum bazen camdaki ilanlarından. benim düzenli gittiğim berber de yıkama + kesimi 10 liraya yapıyor. 20 lira aşırı bir fiyat bence.


  • passenger  (23.05.12 15:26:41) 
Kadıköy Boğa'nın orada, bilardo salonun karşısında bir berber salonu var. Temizdir, fiyat olarak da uygundur. Ayrıca evet o saça ne diye makina alıp evde takılmıyorsun ki sen?


  • Rochefort  (23.05.12 15:31:37) 
evde makinam var zaten, kendi saçımı kendim iyi kesemiyorum, genelde babam yardım ediyor. Kendisi baya kaptı işi aslında. Ama olay aceleye geliyor bazen, bazen de kendisi sıkılıyor.

Hafta içi saç kestirmek istemiyorum pek, gün sonu yorgunluk falan mevzuları. Evde saçımı kesince saçlarım çalı çırpı sağdan soldan fırlıyor aralardan bnun sebebini de çözemedim.

Neyse, normalde evde makinayla kesiyorum ama cuma günü katılmam gereken bir resepsiyon var ve ben saçımın kısa olmasını istiyorum, o yüzden berber soruyorum
  • bonjurkes  (23.05.12 15:39:00) 
altıyol mcdonalds ın yan sokağından yukarı çık, kafanı sağa çevir bir çok berber göreceksin. hepsinde de saç + yıkama 7, sakal 5 dir. en çok rağbet gören efsane turan abinin salonudur. iki katlı. ben de 3 tutam saçımı orada sıfıra vurduruyorum.


  • secim  (23.05.12 16:14:55) 
ben de boğanın üzerindeki kfc pizza hut arasında kalan sokaktan bahsedecektim ki secim de ondan bahsetmiş sanırım. orada ucuz kesen yerler var problemsiz 8den sonra açık mıdır bilemem.


  • rubenanyukov  (23.05.12 21:03:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.