[]

Sevgilinizin her söylediğinizi onaylaması...

İyi bir tavırmıdır ki..Ne desem "tamam öyle olsun,iyi o zaman öyle yapalım,olur ne de güzel olur" türünden cevaplar.Arkadaş belanı mı arıyosun diyenleri duyar gibiyim lakin bir kişiyle tamamen aynı görüşte olmak da insanı sıkar mı acaba ?
Başlıktaki sorudan başka bir soruya geçiş olucak ama kendinizin aynısı bir sevgiliniz olsa dayanabilirmisiniz ? Bunu düşündüm bir an için ama dayanamam gibi geldi.Peki o halde nedir bunun eşik değeri ki?



 
ruh ikizi üfürmesi diyorsun.
geçmez afakanlar basar olmaz.
en iiyisi puzzle parçası benzetmesidir. eksiğini tamamlayacak
  • cecilia  (23.05.12 12:35:11) 
insanız, rahat batacaksa her türlü batıyor. söylediklerinin pek çoğunu onaylamayan biri olsa hiç anlaşamıyoruz, uzlaşamıyoruz da diyebilirdin.

bence kilit nokta karşındaki kişinin kendi bireyselliğinin farkında olması, kendine değer vermesi, ilişkide ya da iletişimde mızıkçı taraf olma korkusundan kendini bastırması, hayır demeyi bilmesi (yoksa beni sevmez korkusu), senin her söylediğini onaylayıp ya da önerilerini kabul etme davranışının altında senden kabul görme beklentisinin olması gibi değerlendirilmeli.

ama bazısı da cidden uyumlu insan oluyor. hani her şey uyar diye karşı çıkmıyor. uymayan bir şeyde karşı çıkınca da gereksiz tepkiler alıyor.

ben uyumluluktan yanayım. onaylasın her söylediğimi sıkıntı yok. ama sırf bana yaranmak için bunu yapmasın. kaybetme korkusu maymun etmesin. kendi tercihlerini belirtebilsin. yoksa samimiyet ve açıklık olmaz. o ilişkiden de bi cacık olmaz.
  • iloushka  (23.05.12 12:42:10) 
hep tek tarafın istediği olmayacak, eşitlenecek. yoksa taraflardan biri kısa vadede olmasa da çok şımarıyor, hoyrat davranmaya başlıyor. benim sevgilim bugün isyan bayrağını çekti fakat oturup konuşunca hak verdi ki epey pohpohlanmışım. anlaşabiliyorsanız çözülmeyecek sorun değil ama sorun olmadan dur de, karşı çık fikrini söylemesinde ısrar et, tamamla olmaz ya senin isteğin de etc.


  • mula  (23.05.12 12:45:09) 
bence bu durumdan emin olmak için topu ona at. bir yere mi gideceksiniz, bir şey mi yapacaksınız onun seçmesini sağla. plan yapsın. onun seçimleri gündeme gelsin yani.
ilgilenmediğin konulardan konuşmaya çalış, çalışıp gelmiş durumunu ortadan kaldırabilirsin. ne bileyim işte sonuçta senin sevgilin, sen daha iyi tanıyorsun. onu konuşturmaya çalış. onun ilgilendiğini düşündüğün konuları aç. konuştukça netleşir.
ortada bir sorun yokken kimse tribe girmez normalde. üstü kapanmış, önemsenmemiş küçük ama sıkıcı ayrıntılar birikimi de olabilir.
yaş, statü ve sosyal yön de önemli tabi karşındaki kişinin kendine güveni açısından. kendine güveni tam olarak oluşmamışsa tercih ve ilgileri konusunda net olmaması normaldir.
  • iloushka  (23.05.12 13:30:04) 
Muhtemelen ilişkide sen settlersın, o da reacher, ondan.

Birebir aynı olması pek hoş değil, sevgilinin bu kadar pasif olmasını beğenmeyebilirsin. Ama inan bana, ayrılığa düşmekten çok daha iyidir. Eski sevgilimle binde bir ayrılığa düşerdik, onda da ikimizden biri tavrını değiştirince ya da orta yolu bulunca problemi çözerdik. Şimdikiyle ayrılığa düştüğümde konuşuyoruz bunu ve kavgayla sonuçlanıyor hep, çünkü kızın kendi doğruları var. Benim fikirlerimi ya önemsemiyor, ya da birbirinden tamamen zıt iki insanız. Sonunda da şöyle duyurular açıyorum: (git: 414663) Neticede ilişki çok zarar görüyor. Kıyasla; eski sevgilimle çok iyi anlaşıyorduk ama başka sebeplerden dolayı ayrıldık.
  • long live rock n roll  (23.05.12 14:05:05) 
benim hanım öyle. abi değerini bil derim. saçma sapan polimler, çatışmalar, aptalca tartışmalar yaparak değerli zamanınızı s..ip atmıyorsunuz. huzurlu huzurlu hayatın tadını çıkarıyorsunuz. atraksyonu , gerçekten atraksyonlu faaliyetlerde yaşıyorsunuz lan işte.


  • aeroflot  (23.05.12 15:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.