[]

yemek kartı

hangi yemek kartı ülke genelinde daha yaygın. bildiğim kadarıyla ticket, sodexho ve multinet var. bir de bunların kartlı ve yapraklı olanları arasında yaygınlık farkı var mı?

teşekkürler.


 
Bir de setcard vardır ara ki bulasın namussuzu geçen yeri.Ama hasköyde bir kahvaltıcı da geçiyormuş hep yarım ekmek yaptırırım güzelcene işe giderken.
En fazla geçeni ticket ve sodexho ayrılmaz ikililer ve koçanlı olanlarıda geçiyor ama para üstünü ayarlamak sıkıntı olabiliyor.Diyelim 8tl lik yedin ama 10tl lik koçan kağıdı var.Napcan 2tl hibe ediyorsun.Adamlar bozuk para vermiyolar üst olarak.Ama şanslıysan 1tl lik kağıtları olabilir.

  • seindfeld  (23.05.12 11:43:45) 
sodexho ve multinet


  • fukka  (23.05.12 11:45:45 ~ 11:46:59) 
ticket ve sodexo en yaygın olanları. kuponun da karta göre kullanım alanı çok daha geniş, ben kartla başlamıştım sonradan kupona döndüm sayması koparması zor gelemeyecekse direkt kupon al.


  • shirou  (23.05.12 11:50:49) 
anadolu'ya seyahat yapan plasiyerlere vereceğiz bu kartları.


  • sotw  (23.05.12 11:54:34) 
ticket + sodexho restorantlar dışında birçok market,giyim magazaları v.s'de de geçiyor.kullanım kolaylığı açısından kart daha iyi koçanla falan uğraşmıyorsun paran direkt kart hesabına yatıyor.


  • sealth  (23.05.12 12:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.