[]

kibris'lılar bi el atın lütfen - yol yardımı!

girneden karpaz'a 2 kişi scooter tarzı motorsiklet kiralayıp günübirlik gitmeyi düşünüyoruz.

googlemaps'in önerdiği yolun resmini ekledim, 140km gözüküyor. bu yol nasıl temizmidir, motorla kaç saate giderim bu yoldan? yoksa yollarda perişanmı olurum?

(araba kiralamayı düşünmüyorum, taksilerde pahalıymış)

 
araba ile, biraz da dinlenerek 3-4 saatte gitmiştik (Arada yol üzerinde bir kilise vardı oraya da uğradık) yolun bir kısmı stabilize, yani asfalt değil. scooter ile gidersiniz ama araç ile gitmenizi daha çok tavsiye ederim. hele ki güneş tepenizdeyken zor olur o sıcakta.


  • zenlaid  (23.05.12 13:09:29) 
o yol bok gibi.


  • baymayself  (23.05.12 13:27:16) 
catalkoy'un ordan baslayip adanin ucuna kadar giden yol *kaymak* gibi, yeni yapildi. (en son gecen ay gectim, gecen sene ekimde de oyleydi)
buyukkonuk'un oralarda bozulup normal asfalt haline geliyor. ekim 2011 itibariyle "yeni erenkoy" 'un oralardan sonra da yol kotulesiyor, yine asfalt ama bir noktadan sonra iyice kotulesiyor. anayoldan ayrilip plajlara saparken tas toz toprak bol cukurlu yollar da mevcut, neyse ki cok uzun surmuyor. (hatta gecen sene plaj/restoran mekanlarindan birine "cars OK" tabelasi vardi saparken, yolumuz da iyidir anlaminda)

  • disq  (23.05.12 17:11:17 ~ 17:14:07) 
ek olarak, o kaymak gibi yol inisli cikisli. baslarda biraz viraj var, sonra devamli bi inis, devamli bi cikis. konvoy arkasina denk gelmezsen (ya da konvoyu "saglayip" kurtulduktan sonra) arabayla cok zevkli oluyor. (motorla motor gucune gore zor olabilir belki, ote yandan hic anlamiyorum motor kullanmaktan)


  • disq  (23.05.12 17:28:46 ~ 17:29:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.