[]

Telefon ile gönül bağı kurulabilir mi ?

Arkadaşlar yaklaşık 8 senedir aynı telefonu kullanıyorum.Satmak istediysem de alan olmadı.Kendisi t-mobile mda vario 2 ve almanca.Hiç ingilizceye veya türkçeye çevirme gereksinim olmadı.
Zamanında çıktığı zaman kimsede dokunmatik telefon yoktu ve üstelik kaydıraklıydı.herkes uzaylı gibi bakıyordu ama artık ikimizde yaşlandık.bazı arkadaşlarım seninle birlikte gömücez diyor.100lerce notum var içinde.amma velakin iphone a geçmeyi düşünüyorum.lanet olasıca bozulmuyor.2 senedir bekliyorum ama hala takır takır çalışıyor.
çalışırken de yeni telefon almak istemiyorum.satmaya satamıyorum da.napayım dersiniz ?? Ben yoksa uzun telefon ilişkisi kuranlardanmıyım ?


 
ben de öyleyim, ama bir hat daha alıp iki telefon kullanabilirsin. ben de 7. senemi dolduruyorum çok sevgili 6600ımla. ikimiz de yaşlandık, neler gördü geçirdi ama hala sapasağlam maşallahı var :) bozulana kadar da kullanıcam kendisini, öyle seviyorum. birlikte gömücez geyiğini ben de yaşıyorum :)

başlığa cevap: kesinlikle kurulabilir.
  • in vino veritas  (23.05.12 11:05:32 ~ 11:08:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.