[]

bu trafik kazasında kim suçlu olacak(bu gün yaptım)

iyi geceler. aklıma takılmışken sorayım.. %100 ben suçluyumdur artık ama.

resimdeki gibi araçlar. A aracı benim. kendi şeridimde gidiyorum. sağa dönüş yaparken Park halindeki B aracına sürtüyorum.. araç yönleri resimdeki gibi.



Burdan sonrası dertleşme amaçlı yazı;
park yasak normalde B aracı için ama tutanağa bu durumları işleyemedim.. sadece araç yönlerini işleyebildim.. sürtünce kaçmadım birini gönderdim karşıdaki kahveye, "sor bakalım onlardan birinin mi" diyerek..inşaat ustasınınmış araba, küreği kapan geldi.. 1800 model çürüüüük bi brodwaye sürttüm komplesi değişse 300lira. neyse onun için tartakladık birbirimizi.ben hallederim sorun değil dediğim halde hemde.


kızdım şerefsizlere. kim suçlu olur bu resme göre.

 
8de8 sen suçlusun evet. 0 hatayla sürtmene rağmen adam gibi tutanak tutmadığın için ve polisi çağırmadığın için.

hacı bi kere orası park yasağı olmayan bi yer olsa da, adam şeride ters park etmiş. bolu'da bir ara motosikletli polisler bunların fotoğrafını çekip yazıyodu cezayı.

geçmiş olsun.
  • njtbcrn  (23.05.12 01:15:39) 
müdür üzgünüm polis çağırmadığın için iş sana kalabilir. kaldı ki öyle hır gür bi durumda yapacağın ilk i polis çağırmak olmalıydı. Geçmiş olsun.


  • skywalkeremre  (23.05.12 01:24:48) 
suçsuzken suçlu olmak denilen birsey var ya hani tam işte oyle bir durum senin ki de geçmiş olsun.


  • mortac  (23.05.12 01:43:06) 
yamulmuyorsam kavşaklardan 5 ya da 10 metre öteye park etmek gerekiyordu. eğer öyle bir şey varsa ona da yıkabilirsin suçu.


  • klassno  (23.05.12 01:58:50) 
Buranın gerçek bir kavşak mı yoksa birbirini dik kesen iki ara sokak falan mı? Bir yerde park yasağı olması, senin o arabaya çarpmakta/sürtmekte vs. kusursuz olduğun anlamına gelmiyor. Adam yolun ortasında duruyor diye ona çarpmak gibi bir hakkının olmaması gibi.

Tutanak dediğin, kendi doldurduğun sigorta değil mi? "Görüşleriniz" Kısmı var orada. Oraya ne yazdın peki? İlk nüsha (elle doldurulan) sende ise, ekle ona park yasağı olan yer diye.

Peki tutanak maddelerinden hangisini seçtin? "uygun park edilmiş araca çarpmak" gibi bir şey var, kanımca onu seçmişsindir. Kazanın ve olay yerinin fotoğrafını çektin mi?

Gerçi bunları eksper inceleyecek. Adresi vermiş, kroki çizmişsindir. Söylendiği gibi kavşakta park etme sınırı varsa (bilmiyorum hiç kavşak yakınında park ettiğimi hatırlamıyorum) o d abunu tespit edecektir zaten.

Kürek olayına gelince, sen birini "kahveye" yollayıp haber salarsan, o da gider kahveye, arabanın sahibine "Abi arabana vurdular arabana!" der. Adam da yakalamak niyetiyle/refleksiyle gelir. Sen gidip söyleseydin, ruh hastası değilse saldırmayacaktı.
  • lazor  (23.05.12 04:11:15) 
ara sokakta, sokağın köşesine aynı resimdeki gibi park ettiğim için ceza yedim, köşelere 5-10 metre gibi bir sınır varmış park için. dönüşe engel olunmaması amacıyla yasakmış.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (23.05.12 10:56:40) 
benzer bir sekilde park aracındaki araca surtmustum. aracın park ettigi yer hem yasakti, hem de gecisi engellemese de zorlastiriyordu. bunlarin tumunu tutanaga yazdim. karsi taraf 8de 8 hatalı cıktı... gecmis olsun.


  • honfleur  (23.05.12 20:30:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.