[]

Trabzon

Bir süre Trabzon'dayım, ilk kez geliyorum, bir daha kolay kolay yolum düşmeyebilir. Çoğunlukla merkezde olmak durumundayım, hafta sonları çevrelerine de gidebilirim.

Mutlaka şuraya da git, şurayı görmeden dönme, şurada otur şunu iç tipindeki önerilerinizi bekliyorum. Merkeze ilişkin önerilerinize de ayrıca ihtiyacım var.


 
Uzungöl
Sümela
Ayasofya Müzesi
Akçaabatta Köfte
Ziganaya çık et ye sonra hamsiköy sütlacı
Batuma geçebilirsin günübirlik turlar var.
Boztepeye de çıkabilirsin.
  • manyakcoder  (23.05.12 00:45:46 ~ 00:51:12) 
arkadaş yazmış ama eklemek istediklerim var.
bir kere o kadar gitmişken gürcistan'a gitmezsen ayıp olur.hazır vize pasaport kalkmışken hem de. bol bol gürcü şaraplarından da al. enfes.

sonra ayder yaylasına uğra. trabzon rize arasında.
sonra atatürk köşkü falan var, meraklısıysan.
boztepe'de bir demli çayını iç.
kuymak yemeden dönme.
merkezde yemek yiyeceksen kalabalık arkadaş grubuyla, iş bankasının yanındaydı sanırım, adını unuttuğum güzel bir mekan var. kendin pişir kendin ye tarzı. oraya git.
sonra uzun sokakta yol boyunca yürü oralarda kime sorsan masal cafeyi gösterirler. her oyunu oynayabildiğin güzel mekandır.
içebileceğin mekan ise efes şişman pub.

ganita var bir de. çarşıdan kampüse giden arabalar gidiyor ama bence yürüyerek git, çok yakın zaten. girişte balık ekmek satan amcadan balık ekmek ye ohh miss. hemen ganita'nın aşağısında sahile karşı içebileceğin güzel mekanlar var yine. sandal da kiralayabiliyorsun orada.

akçaabatta köfteni de ye.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. gelirse yine yazarım.

bu arada hepsini 2 günde yapma çünkü sonra çok sıkılırsın oralarda :)
  • gece kelebegi  (23.05.12 01:19:07 ~ 01:23:43) 
Boztepe'den şehir manzarasını seyretmeden,
Uzungöl'ü görmeden,
-zamanın ve imkanın varsa- Sümela'ya çıkmadan,
peynirli pide ve akçaabat köftesi yemeden,
Vakfıkebir ekmeği yemeden/almadan gelme.

extra: hıdırnebi yaylası, ayasofya müzesi.
  • heavyman  (23.05.12 01:35:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.