[]

yardım lütfen :) tecrübeli kadınlar içeri

Istanbulda üniversite okuyan bir arkadaşımın isteği üzerine yazıyorum.

Aynı üniversitede fakat farklı bir bölümden hoşlandığı bir kız var :) Ama arkadaşım sağolsun durumu üniversitenin kapanmasına son 3 hafta kala fark ediyor. Finaller bitecekmiş önümüzdeki hafta.

Hoşlandığı kızın ismini öğrenip facebookdan eklemiş. Fakat kız sen kimsin falan demek ihtiyacı duymamış. Facebookta bir süredir çok samimi olmadığı birkaç ortak arkadaşı görünüyormuş. Erkek tarafı kızı ekledikten sonra facebookta birbilerine hiç birşey yazmamışlar. Ben kızın yerinde olsam sen kimsin derdim en azından. Dışarıda kampüste falan daha önce hiç karşılaşma, muhabbet falan olmamış. Şimdi bu arkadaş kıza açılmak istiyor. Yalnız şöyle bir durum var. Arkadaşım ile hoşandığı kız hemşeriler. Yani ikiside okul tatile girince aynı yere dönecek. Ayrıca kızın erkek arkadaşı veya sevgilisi falan olmadığını söylüyor.

Abi seviyorsan git konuş bence yazmayın. Arada ortak arkadaşlar olunca onların vasıtasıyla tanışması mı doğru olur. Yoksa gidip kantinde falan denk gelmiş gibi muhabbet kurma çabası mı? Sonuçta birbirlerini ilk kez görecekler yani tanışmıyorlar. En azından kız tarafı tanımıyor.

Ben ortak arkadaş gibi bir nimet olunca, arkadaşların ve hoşlanılan kızın bulunduğu ortamda bir şekilde tanışma fırsatı yakalamasını önerdim. En azından hoşlandığının sinyalini belli etmeye çalışırsın veya muhabbetinden hoşlanıyormu onu anlamış olursun dedim.

ortak arkadaşlar; daha önce tanışmamış kız ile erkeği tanıştırma konusunda çekimser mi olurlar, yoksa erkek kısmını iyi tanıyorlarsa referans olurlarmı. (son cümleme içten içe gülüyorum ama arkadaş isteyince herşey yazılıyor)

Yardımcı olun, bu duyuruda bahsi geçen erkek kişisi yakışıklı ancak ağzı laf yapamıyor. Bu işlerde acemi olması, kesin durumun karamsar olduğunu gösterir mi. Tavsiyelerinizi bekliyor.

not:çok uzun yazmışım. üzgünüm :(

 
ortak arkadaşlar öküz olmasınlar. ikisine de hitab eden bi aksiyon yapıp, en azından yüz yüze tanışmalarını sağlasınlar.


  • simerazzi  (22.05.12 20:31:03) 
hiç uraşmasın aradığı hatun o diil.


  • ceymısın  (22.05.12 20:42:35) 
şimdi siz ekleyince sen kimsin? diye sormadı diye hemen gaza gelmeyin bir kere, üniversitede yeni değilsen bilmen lazım bu işler böyledir, hiç alakasız bir kızla bile sohbet edebilirsin, arkadaş olabilirsin, yeni konuşmaya başladığın bir kızı evine davet edebilirsin falan, bence bu kızla gidip samimi bir şekilde konuşsun, kız reddetse bile olaylar zamanla gelişebilecek şekilde reddeder.


  • mtrsykl  (22.05.12 21:08:32) 
ayrılacaklar nasılsa ayrılıkta içeceği vodkayı birayı düşünsün, hediyelerin ısmarladığı yemeklerin hesabını tutsun marjinal faydasını bulsun yine de ibreler hatunu gösteriyorsa gitsin konuşsun.


  • Celestial  (22.05.12 21:57:02) 
Sen kimsin diye mesaj atmamasını normal karşılıyor arada ortak arkadaşlar da olunca. Facebooktan tanışmak gibi bir hataya düşmek istemiyor. Yüzyüze görüşebilirse, en azından tanışma fırsatını elde edebilirse, bir şekilde muhabbeti ilerletebileceğini düşünüyor. Kız ve erkek kişisi okul kapanınca aynı şehire dönecekler. Okul kapanmadan açılmak veya tanışarak bir başlangıç yapmak istiyor.

Aklını kurcalayan konu tesadüfen bir yerde kızın yanına gidip muhabbet açma fırsatı mı etkili olur, yoksa hazır iki kişiyi de tanıyan arkadaşlar varken, bunlar bir organizasyon yaparsa kızın gözünde daha etkili sonuç yaratır mı? Örnek; final sonrası kutlama gibisinden.

edit: @Celestial arkadaşım için para sorun değil, gözü bu kızdan başkasını görmüyor. Bunun yanında ayrılacaklar nasılsa fikrine nereden ulaştın merak ettim.
  • hollowyrss  (22.05.12 22:02:10 ~ 22:08:36) 
ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanışsın işte bi şekilde... ya kız kantinde otururken birlikte gitsinler yanına otursunlar, sen x'le tanışmış mıydın desinler ya dışarı çıkarken çağırsınlar vs çok mu zor :)

muhabbet ilerleyince de muhabbeti okul kapanınca napıcaksın, memleket nere vs muhabbetine getirsinler... kıza nası gidiceksin, bilet almadıysan ben arabayla gidicem beraber gidebiliriz istiyorsan fln der.. arabası yoksa da araba kiralar madem maddiyat da sorun değil.
  • muk  (23.05.12 01:56:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.