[]

the big bang theory hakkında bir soru

selam sayın pasadena halkı,

the big bang theory'nin bir bölümünde sheldon*, kirayı tek başına karşılayabilse leonard* ile birlikte yaşamayacağını söylüyordu.

sheldon bile tek başına kirayla başa çıkamazken, karşı dairelerinde yaşayan penny, garson maaşıyla kirasını nasıl ödeyebiliyor?

 
ödeyemiyor zaten, paso sheldonla leonarda borçlanıyor.


  • goldentitan  (22.05.12 18:24:49) 
garsonlar proflardan çok alıyor demek ki dostum :)


  • basond  (22.05.12 18:25:31) 
Bizim çocuklar parayı oyuna, nerd-geek stuff'lara harcıyor olabilir.


  • tzum_tzum  (22.05.12 18:28:44) 
açıkcası bir bölümde sheldon'ın gizli parası vardı hatta penny'e veriyordu. penny neden bu kadar parayı bankada saklamadığını ve harcamadığını falan soruyordu çünkü kendileri çekmecede saklıyordu paraları.
neyse eğer bir önermede bulunacak olursam sheldon doktorası olan bir adam ve araştırma görevlisi aynı zamanda. emin olun gayet iyi para alıyordur ve zaten kendisinin dediği gibi bu kadar para ile ne yapacağını bile bilmiyor. adam tatile bile giden biri değil.
velasıl bence leonard ile kalmasının tek nedeni ondan asalak bir biçimde yararlanmak. kendileri işe gitmek için bile otobüs kullanmıyor sırf mikroplardan korktuğu için :)
  • free bird  (22.05.12 18:49:18) 
penny'nin bahşişi çoktur


  • kjswbdlkjfdlkj  (22.05.12 18:50:47) 
pennynin dairesi onlarin dairesinin yarisi kadar.


  • jeanne hebuterne  (22.05.12 19:13:17) 
1.penny'nin dairesi daha küçük
2.sheldon orda leonard'ı ezmek için söylüyor.

  • lorenzen  (22.05.12 19:37:20) 
yemek getirmek
okula gitmek
karşılıklı oyun oynayabilmek için
etc.
ihtiyacı var.
  • perturbation  (22.05.12 20:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.