[]

soya sütü

nerde bulabiliriz?




 
real, kipa, migros vb. hepsinde bulabiliyorum ben.
rossmann'da da soya sutu yok ama soya icecegi var. tadi cok benziyor.

  • elxa  (22.05.12 15:48:27 ~ 15:49:25) 
@elxa ne kadar peki?


  • geberix  (22.05.12 15:57:50) 
alpro marka olanı önerilir
şu günlerde migroslarda bir alana ikincisi %50 indirimliydi sanırım

  • primetime  (22.05.12 15:58:28) 
simdi gordum burayi, once mesaji gormustum.

kakaolusu, sade sut, organik olani 8-10 lira arasinda degisiyor. kucuk (tek icimlik) paketlerdeki 2.75 ve 4.50 lira arasi degisiyordu.

alacaklar varsa onlara da not duselim diye buraya da yazdim. alpro gdolu tohum ve tohum teknolojisi kullanmadigini yaziyordu. rossmann'daki 3 lira. o isitilmiyor, isitinca bozuluyor. provamel'in pirinc sutu var bir de. o da asagi yukari soya sutu ile ayni fiyatta.
  • elxa  (22.05.12 16:04:11) 
Ankara'daki Kentpark Rossmann'da neredeyse iki aydır soya sütü ve soyalı içeçek yok?! Her seferinde görevlilere soruyorum. Merkez stokta yok diyorlar. (Kandırılıyor muyum?)

Hiç içmediyseniz ve denemek istiyorsanız Starbuck's ürünlerinde "Soya Sütü" seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca küçük boylarını satıyorlar da sanırım. Sodaların, mineralli suların yanında kakaolu küçük boy Alproları görüyorum.
  • buf-e kür  (22.05.12 20:16:19 ~ 20:16:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.