[]

kurutmalı çamaşır makinesi

çamaşır makinemi yenilemeyi düşünüyorum da sevgili dostlar, bu kurutmalı çamaşır makinelerinden bilgisi olan var mı? samsung'un bir modelini beğendim, 12 kg yıkıyor, 7 kg kurutuyor. bu iki makine bir bünyede toplanınca arıza çıkarırlar mı? yoksa kardeş kardeş uzun yıllar geçinip giderler mi?




 
para var huzur varsa al.


  • ottoturk  (22.05.12 13:22:13) 
öyle de. elimde patlamasın yani, başka markaların başka modelleri de var. veya o paraya hem çamaşır, hem kurutma makinesi alabilirim ayrı ayrı. iyi midir sence?


  • kjswbdlkjfdlkj  (22.05.12 13:30:33) 
kesinlikle kurutmayı ayrı, çamaşır mak. ayrı almanızı tavsiye ederim.
nasıl ki cep telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflar pro. bir foto mak. ile çekilmişlere nazaran daha az tatmin edicidir, çift işlevli pek çok makine için de bu böyledir.

ben yıllarca linkteki makineyi kullandım. çok da memnundum.

www.siemens-home.com

çamaşırı kurutmasının yanında hemen kapak altındaki mikro filtreye topladığı kumaş tozları alerjimi neredeyse bitirdi.
çamaşır yumuşatıcısı kullanmadan çamaşır yıkamaya başladım. minimum kimyasal teması... üstelik artık sertleştiği ya da kumaşı bozulduğu için kullanamayacağımı düşündüğüm yedi senelik havlularım, penyelerim, çoraplarım ilk günkü yumuşacık haline döndü.

hem çamaşırı 12 kg yıkadıktan sonra ıslak ıslak çıkaracak; ikiye bölecek, iki saat sepetin içinde o halde bir partiyi kurutmasını mı bekleyeceksiniz?
kurutma makinesinin başında nöbet tutacaksanız bu işin pratikliği nerede kaldı? gün oluyor uyku geliyor, misafir geliyor...bir şey çıkıyor makinede kalıyor çamaşırlar. yarısı kurutmada, yarısı ıslak şekilde dışarıda... bana pek pratik gelmedi.
  • balik kraker  (22.05.12 13:37:56 ~ 13:39:42) 
@balik kraker tavsiyen için teşekkürler, halihazırda 7 kglik makinem bana yetiyor. yani makine büyük diye 12 kilo doldurup ikiye bölmek yerine 7 kg koyar hem yıkar hem kurularım hem de yer tasarrufu yaparım diye düşünüyordum ama sanırım haklısın. senin makine kuru temizleme yapıyor mu?


  • kjswbdlkjfdlkj  (22.05.12 13:52:37) 
beyaz eşya bayilerinin tamamı kombo makinelerden uzak durun tavsiyesinde bulundukları için ayrı kurutma makinesi aldım ben bosch, çok memnunum , komboların performansı bir yana, tezgah altı kullanılmaları uygun değil, her iki yanından da en az 30 cm açık alan bırakmalıymışsınız kurarken, bu da aklınızda bulunsun.


  • sannora  (22.05.12 16:48:52) 
@ok by
beğendiğim model: Samsung WD7122CKC Ag+ 12kg 1100rpm Kurutmalı Çamaşır Makinesi

elmas kazan, seramik rezistans ve kuru temizleme özelliği beni cezbetti. ama aklım karışık, kime sorsam ayrı ayrı al diyor, ama iyi yer tasarrufu sağlıyor bu şekilde. ve 12 kilo sağlam bir kapasite. ama benim kafamda 7 kilo yıkayıp aynen kurutma var. çamaşırı bölmek zor olur.
  • kjswbdlkjfdlkj  (22.05.12 18:41:29) 
en son 4-5 ay önce saturn'de 2500 tl civarında idi.


  • kjswbdlkjfdlkj  (23.05.12 21:04:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.