[]

iki gız otostopla alamanyaya

iki kız budapeşteden viyana-prag-berlin hitchhiking kafasına girse? neler olur.. kolay mı otostop kafası avrupa da.. yapanlar edenler, deneyim paylaşmak isteyenler var mıdır?




 
onu bilmem ama bu işler öyle hadi otostop çekelim şeklinde olmuyor çok çok iyi araştırman gerek.


  • yol  (21.05.12 23:59:29) 
çok iyi de olur çok da güzel iyi olur. geçen sene viyana, prag, budapeşte, bratislava taraflarını yapmıştık 2-3 kız (kadro değişti bi ara). hatta bi kısmını tek başıma yaptım. sorun yaşamadım. hem de arabasına bindiğim 1-2 kişiyle görüşüyorum hala. ama bizim yaşamamamız kimsenin yaşamayacağının garantisini de vermez. özellikle doğu avrupa'da bu tip gezen çok insan var. kız-erkek farketmiyor. hatta 3 cillop gibi kız arkadaşımın (isveç, italyan, gürcü) romanya'dan istanbul'a otostopla hiçbir sorun yaşamadan gelip geri döndüğünü biliyorum.

ama risk her zaman var tabi, tetikte olmakta fayda var. daha çok açıklama istiyorsan mesaj atabilirsin.
  • orange coffee  (22.05.12 00:01:44 ~ 00:02:12) 
Turkiyedeki gibi evrimlememis hayvanlara denk gelme olasiliginiz dusuk olmakla beraber avrupaninda kendine gore seri katili psikopati gibi riskleri mevcut..ama en azindan olumunuz estetik olur trdeki gibi amele tecavuzu seklinde olmaz bide burdan bakin gizlar..


  • bluewhale  (22.05.12 00:06:40) 
durduk yerde atraksiyona gerek yok derim bacım


  • Bysb  (22.05.12 00:40:05) 
kafaniz otostop kafasina girmek istemezse, mitfahr kafasi var. hitchhike kafasi gibi ama tren kafasina, aeroplane kafasina gore cuzzi ucretli. hem diger kafalarin ikisi haric bir kafadan daha guvenli bir kafa. olmadi herhangi bir kafaya girersiniz, yerine gore baska kafaya gecersiniz. hitchhike kafasi bedava.


  • oharro  (22.05.12 00:43:14) 
avrupa'nın çoğu ülkesinde yasak otostop çekmek ayrıca kızlar için fazla uygun değil.


  • hayricik  (22.05.12 11:06:08) 
Oralarda yıllarca yaşadım, otostopla gezen pek çok kişiyi de bizzat tanıyorum. Hiç bişey olmaz. Bilmeden atıp tutanlara aldırmayın siz.


  • 386 dx  (22.05.12 12:13:10 ~ 12:13:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.