[]

turkcell superonline teklifleri, vauvvv

adamlar inanılmaz tekliflerde bulunuyor. aylık 40liraya, 1yıl digiturk, 20mbit limitsiz internet, uydudan cayma bedeli, telefon hizmeti veriyorlarmış. insanı kıllandırıyor tabi. bunlarla, iyi kötü sıkıntı yaşan oldu mu?
daha önemlisi önerir misiniz ya da ortada görmediğimiz cinlikler mi var=



 
Ben satmıştım turkcell kurumsalda iken.Başlarda korkuyordum müşterilere sıkıntı çıkarıcak diye ama gayet sıkıntısız çalışıyor.Şirketler için 30tl ye 8mbit e kadar verebiliyor.Ama telefonu da çevireyim diyecekseniz öyle kolay olmuyor.Oturduğunuz evde fiber bağlantısı varsa herşey okey hatta ne duruyosunuz arkadaş bu saate kadar derim.Ama yoksa fiber sabit hattı devri unutun.


  • seindfeld  (21.05.12 18:42:31) 
çok iyiymiş!


  • mayayilmaz  (21.05.12 18:44:52) 
o paketin adını tam olarak yazar mısın? ayrıca 20 mbit fiber mi adsl mi? hız alanı nedir? bu parametrelere göre değerlendirme yapılır.


  • canhavli  (21.05.12 18:46:00) 
evde yok, apartmanda var fiberbağlantısı. apartmana adam gönderip duruyorlar son üç ayda bu üçüncü kişi.şöyle güzel böyle güzel diye anlatıyorlar.
edit:
paketin adını bilmiyorum, eve gelip anlattı falan. hız alanına dair de bişeyler söylemedi, ben de sormadım bilmiyorum. sorarım onu. fiber internet.
  • k4l3m  (21.05.12 18:46:22 ~ 18:48:08) 
Adil kullanım kotasına tabi tutulacağınızı belirtmedilerse burada ben belirteyim. 100 GB ssınır var sonrasında hızınız bir sonra ki aya kadar düşecektir.


  • skywalkeremre  (21.05.12 19:48:53) 
goo.gl

bi kere aylık 40 tl değil en düşük paket 55 tl. ayrıca damga vergisi var ki bu bir kez alınıyordur.
bunu dışında akk 100 gb değil göreceğiniz gibi en düşük pakette 25 gb. 69 tl verirseniz akk 100 gb oluyor.
ancak yine de içinde digiturk falan olduğundan bence makul bir rakam tabi tv seyrediyorsanız. telefon konusunda şunu söylemem gerekli. gerçekten ekonomik. ancak evinizde modem için ups varsa bile apartmandaki switch kapandığı için elektrik kesintilerinde internet gibi telefon bağlantınız da kesilir. bu nedenle bunu dikkate alın.
  • ben smyrna  (21.05.12 22:24:55) 
Kampanya taahhütnamesinden kaynaklanan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere, faturanıza yansıtılır.


  • ben smyrna  (21.05.12 22:25:43) 
bahsettiğiniz kampanya 15 mayısta bitmiş görünüyor. bize getirdikleri broşürde 39 tl yazıyor. cayma bedelini de ödetip, 2-3 aylık faturaya sayıyorlarmış. bu durumda 100 lira cayma bedelini 33 damga vergisi, 29 kurulum ücreti, 39 ilk fatura ile almış olacaklar. ikinci ay fatura ödemeye başlıyacağız. hız alanı 25 gb imiş, onu sordum.

digiturk dışında yapacakları tv yayını konusunda bir bilgi bulamadım, onu biliyor musunuz?
  • k4l3m  (21.05.12 22:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.