[]

interrail bilgi

merhaba, yaklasik 2 yildir hayalim olan interrail'i sordugum herkesin heveslenip caymasina ragmen yapmak icin cok gaza geldim ve haziran ayinda yapmayi dusunuyorum.

bilgisi olanlara sorular yoneltmek istiyorum:

*istanbul'dan selanik'e olan dostluk treni kaldirilmis, ancak pythion treni kaldirilmamis diye biliyorum, dogru mudur? pythion'a trenle gidip oradan devam etmek istiyorum cunku.

*1 aylik pass alacagim, onun disinda yanima ne kadar para almam mantikli olur?

simdiden cevaplar icin cok tesekkurler!

 
tren yok diye biliyorum ben ya, hatta genelde interrail planlarından sadece türkler değil, genel olarak herkes yunanistanı çıkarıyor. yine de tcdd'yi aramak da fayda var. biz de tren yok diye bu seneki planımızı değiştirmiştik.

bilet+vize+pasaport+ön hazırlık ve tatil sırasında harcıyacaklar için herkes 2500-3500 arası bi tutardan bahsediyor, biz de planlarımızı ona göre yapıyoruz.
  • akatreil  (21.05.12 19:02:03) 
yunanistan'ın tüm uluslararası trenleri iptal sanırım.
ben geçen yaz yunanistan'a sınırdan yürüyerek geçmiş; bir süre otostop, otobüs vs yaptıktan sonra selanik-atina treni yapmıştım. benim biletim ülke içindeki trenleri de kapsadığı için böyle işime gelmişti.

  • fatihkkk  (21.05.12 19:12:46) 
- yunanistan'dan başlamak istiyorsan uçakla git bence çok güzel oluyor, ilk yolculuğun 15 saat yerine 40dk.'da sona eriyor zira daha sonra yolculuk etmekten bıkacaksın zaten. bizim arkadaşlar izmir'den gemiyle geçmişti sakız adasına, ordan tekrar atina'ya geçilebiliyor.

- gitmek istediğin son noktaya kadar gidip ordan da trenle dönebilirsin bu arada, güzel bir alternatif.

- günlük, konaklama dahil, 50€ gibi bir miktar hayal kırıklığına uğratmaz, fırsat buldukça couchsurfing kullabilirsen parayı da rahat rahat yiyebilirsin.
  • murqx  (21.05.12 19:50:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.