[]

2012 KPDS (ingilizce) Nasıldı ?

Ösym nin soru-süre bazındaki en cömert sınavıydı sanırım.1.5 saat önceden ilk defa bir sınavı bitirdim.80 soru 180 dakika.
Girenler varsa nasıl geçti ? Felsefik sorular mantıklımıydı ki



 
hangi kpds sınavına kolaydı desem sonradan beklemediğim kadar yanlışım çıkıyor ama kasım ayındakinden çok daha rahat geçti benim için, en azından dilbilgisi ve kelime soruları uğraştırmadı, paragraflar da aşırı zor değildi bilinmeyen kelime sayısı yok denecek kadar azdı. (ölçütüm kasımdaki aptal diyalekt paragrafı, bu sınavda hiç o tip paragraflar yoktu) fakat londra olimpiyat sorusu ve hangi çocuğunu daha çok seviyorsun sorularına uyuz oldum :) doktor sorusuna ise ben asla cevap vermezdim, bir saat daha bekleyip resepsiyondakinin gelip doktor bey şimdi sizi görecek demesini beklerdim :))


  • irbat  (21.05.12 10:16:37 ~ 10:39:05) 
gramer KPDS için kolay paragraf KPDS için zordu toefl paragrafları gibiydi bazıları


  • kerem75  (21.05.12 10:34:39) 
yok bi de öğretmen sorusu vardı.hani ders veriyo millet geç geliyo.seminerdi sanırasam. son gelene ne der diye bir şık istiyodu.ben direk e şıkkı dedim.üzgünüm gelemezsin dedim.başka yakın yoktu.doktor kolaydı canım en nazik olan zaten tek şık vardı :d
ama paragfaflar gereksiz uzundu

  • seindfeld  (21.05.12 12:00:24) 
üzgünüm gelemessin mi? ben kusura bakma ben devam edicem dedim sunuma (firmly kelimesi yüzünden):D


  • irbat  (21.05.12 13:13:13 ~ 13:13:21) 
yanlış da olsa sinir oldum.4 kere geç mi gelinir arkadaşım.inadına yemişim puanını ben bunu yaparım dedim artık :)


  • seindfeld  (21.05.12 20:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.