[]

microsoft word sorusu

wordde düzenlediğim bitirme tezinde sayfanın altında bulunan sayfa numaralarında arada bazı sayfalarda numara olmamasını geri kalanların kaldığı yerden devam etmesini istiorum var mıdır böle bir uygulama ?

bir de ilk sayfa 2 den başlıyo 1 yapamadım bir türlü o neden oalbilir?

Saygılar...

 
donanımhaber'de gördüğüm şu yazı yardımcı olur herhalde.

"Öncelikle Sayfalarında farklı sayfa numaraları gösterebilmek için belgeni bölümlere ayırman gerekir. Örneğin senin belgende 1,2 ve 3 ilk bölümde 4,5,6 ve 7 ikinci bölümde geriye kalan sayfaların üçüncü bölümde olacak şekilde ayırman gerekir. Bölüm oluşturmayı ekle menüsünden kesme diyerek yapabilirsin. Örneğin 3 numaralı sayfanın en son noktasına gelip ekle/kesme ve sürekliyi işaretlersen ilk 3 sayfa bir bölüm geriye kalanlar ikinci bölümde olacaktır. Aynı işlemi 7 numaralı sayfanın da en sonuna gelerek tekrarlarsan üçüncü bölümü de oluşturmuş olacaksın. Sayfa numaralarını şimdi ekleyebilirsin. İkinci bölümdeki herhangi bir sayfaya gelip ekle/sayfa numaraları dedikten sonra konumu önce belirt ardından biçim düğmesine basarak biçimlendir. Sayı biçimi seçtikten sonra başlangıcı önceki bölümden değil I’ den itibaren başlat. Üçüncü bölümde aynı işlemi tekrarlaman gerekir. Ekle/sayfa numaraları dedikten sonra biçimlendirmek için biçim düğmesi. Sayı biçimini ve ardından başlangıcı 1’ den itibaren başlaması ayarını gerçekleştir. Bu işlemleri yaptığında her sayfada sayfa numarasını göreceksin. Word bölümlerde farklı sayfa numaraları yapsa da her sayfaya sayfa numarası ekler. Bir tanesini silmeye kalkarsan hepsini siler. Ama ilk bölümdeki sayfa numaralı kaldırman yine de mümkündür. Sayfa numarası eklediğinde altbilgi-üstbilgi araç çubuğu ekranda gözükecektir. Göremiyorsan görünüm altbilgi-üstbilgi diyerek görebilirsin. İkinci bölümdeki herhangi bir sayfadaki sayfa nosunu seçip araç çubuğundan öncekine bağla butonunu (yani sağdan beşinci) tıkladığında bölümlerdeki sayfa numaraları artık birbirinden bağımsız hareket edeceklerdir. Birinci bölümdeki herhangi bir sayfadaki sayfa no sunu artık silebilirsin. "
  • halitkin  (20.05.12 23:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.