[]

Ses Sisteminden Anlayan Arkadaşlar 2+1 (Microlab)

Selam sevgili müzik severler, bilgisayarda "müzik dinlemek için" 2+1 bir aporlö almak niyetindeyim araştırdım ettim Microlab'ın 2 modeli arasında karar kıldım. Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa pek bir sevinirim.

www.vatanbilgisayar.com (gözüm bunda ama bu kadar para vermesem mi diye düşünüyorum)

www.vatanbilgisayar.com (bunu da çok övüyorlar ama fc-361 le arasında kaldım)

Bir yardım edin be arkadaşlar..

 
Dostum ses sistemi demişsin ama bunlar gürültü sistemi :S

Şakası geyiği bir yana, işin doğrusu bu hoparlör benzeri ürünlerin hepsi birbirinin aynı. Birisi bası verirken mid ses yok olur, biri mid vercem derken cızırdar tiz çıkar filan. Senin anlayacağın gerçekten iyi bir ses istiyorsan hoparlörden önce kaynağın kaliteli olmalı; ya çok iyi bir ses kartı veya DAC ve Ampli lazım. Sonrasında bilgisayar için F/P oranı en iyi olan en ucuz Audioengine A5 filan alabilirsin ki 700 küsür TL idi en son. Kabaca hmm fena değil ses demek için 1500Tl filan gözden çıkman lazım.

Öze dönelim; Sadece hoparlörüm olsun istedim işte volume potu filan olsun diyoran da 50Tl'ye bir creative filan al. Ses çıkarır işte ama ses sistemi demek diğer cihazlara ayıp etmek olur, Kırdıysam veya yanlış anlaşıldıysam affola. Saygılar, müzikle kalın.
  • ijustwannauseyou  (20.05.12 05:33:30) 
hacım bu fiyatlara internette sapasağlam 5+1 logitech bulursun,aldım biliyorum. bi düşün derim


  • snlyc  (20.05.12 15:28:58) 
@ijustwannauseyou eyvallah müzik konusunda azçok bir bilginiz var da tüm kullanıcı gruplarına kaliteli ses kartı dac ve ampli sonrasında üst düzey bir ses sistemi tavsiye etmek de benim gözümde yanlıştır. veri bütçeyle en yüksek verim hangisinden alınır buna bakmak gerek benim gözümde, 50 tl lik bir ürünle 150 tl'lik ürün arasında da fark olmadığını, sadece "volume potu" farkı olduğunu söylemek de gözümde yine yanlış bir değerlendirmedir, yanlış bilgilendirmedir. bu yüzdendir burda 15.000 tl'lik araba sorana 15.000 tl ve civarı bir arabadan alabileceği maksimum faydaya göre tavsiyelerde bulunulur, 150-200 tl'lik bir sözüm ona ses sistemi arayan kullanıcıya o fiyat aralığında tavsiyede bulunulur filan filan.. teşekkürler..


  • ogzi  (20.05.12 15:32:43) 
@snlyc üstad film izlemek için v.s alsam 5+1 düşünebilirdim de müzik dinlemek için aldığımdan 2+1'de müzik dinlerken daha çok zevk alıyorum, hem kalabalığı olmuyor o yüzden 2+1 düşünüyorum.


  • ogzi  (20.05.12 15:34:42) 
belki logiteche duygusal bakabiliyor olabilirim ama logitechin 2+1 i de var.ve ciddi manada yüksek seste iyi ses verebiliyor makine. model numarası yanlış hatırlamıyorsam x230 du galiba.çok çok profesyonel birşey aramıyorsan bakmanı öneririm.

iyi günler
  • snlyc  (20.05.12 15:44:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.