[]

canınız sıkıldığında..

...ne yaparsınız ? öyle böyle değil ama, çok canınız sıkılmış, yapacak hiçbir şey yog..




 
sokağa çıkarım. en azından buraya yürüme yolu olarak en uzak bakkala gidip sigara veya cips falan alır gelirim.
giderken yolda gördüğüm kadın hakkında "aa şu karıya bak ayakkabısı ne çirkin" şeklinde kendi kendime dedikodu yapıyorum falan. nasıl iyi geliyor bilsen.

  • vakumlu  (19.05.12 18:36:02) 
evden üniversiteye kadar koşarım. (yaklaşık 8 10 kilometre). veya daha iyisi müzik açar uyurum. çok sarıyor.


  • cetoxim  (19.05.12 18:38:30) 
sokağa çık dolaş gez, yok ona üşenirim diyorsan cipsini al çayını falan hazırla dizi film izle, çılgınlık da yapabilirsin biraz.


  • juusto  (19.05.12 18:39:01) 
twitter'da tt'lere gözat bilmediğin bir şey varsa vikiden sözlükten falan araştırmaya başla sonra bir bakıyorsun saatlerce kaptırıp gitmişsin.


  • cdiyez  (19.05.12 18:40:42) 
haberdar olmadığım önemli rock ve metal gruplarını keşfederim (bkz: iron maiden diye bi grup buldum süper)


  • f2dx  (19.05.12 18:48:11) 
bugün çok canım sıkıldı. bir kaç saatlik buhran geçirdikten sonra dışarı çıktım. ama suratım beş karış asık böyle beni gören karşı kaldırıma geçiyor falan. hatta mahalleden arkadaşlar selam bile vermedi bana o derece fenayım neyse iki tur attım alışveriş yapıp eve döndüm simdi keyfim daha iyi çünkü pizza söylicem ve aburcubur aldım :P


  • neira  (19.05.12 18:54:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.