[]

kadınlar neden hala ağda yapıyor

soru açık ve net.

evet ben onların yerine üzülüyorum yahu, teknoloji o kadar gelişmişken hala acı çekmek zorunda mılar.

reklamlarda falan hep çıkıyor onlar bu işi göremiyor mu)?

edit: futbolcu bir arkadaşımda hep parlak gezerdi, ona sorduğumda bir şey sürdüğünü sonra duşa girdiğinde kılların döküldüğünü söylüyordu.

yani böyle bir şey yok mu?

 
ne çıkıyor reklamlarda?


  • trinitrotoluen  (18.05.12 22:47:02) 
evet reklamlarda çıkıyor hep görmeleri gerek. görenler var. neyi görmesinler. görüyorlar görüyorlar.


  • kisa bisey olsun istemistim  (18.05.12 22:48:42) 
ben lazer epilasyonun seansına 2 ayda bir 750 lira veriyorum ve ağdadan çok acıyor. bence asıl manyaklık tüylü varlıklar olduğumuzu erkekler gibi topluma kabul ettirememiş olmamız.


  • kayranin kedisi  (18.05.12 22:48:52) 
çünkü lazer kılları görüyor, tüyleri değil. erkeklere daha uygun aslında.


  • cocodancer  (18.05.12 22:53:00) 
lazer epilasyon acısız diyorlar genelde. ama hassas bölgelerde acı hissi olabilirmiş. ama diğer yöntemlere göre daha acısız diyorlar. kişisine göre değişiyor belki de. ama dendiği gibi için para kısmı var. bir de alışılmışlık.

bonus:
galeri.uludagsozluk.com
  • ermanen  (18.05.12 22:56:08) 
kayranın kedisi +1

eğer bütün kadınlar ortak bir karar alarak ağda/epülasyon yapmaya son verseler biz erkekler mecburen durumu kabullenmek zorunda kalır ve bir kaç sene içinde yeni hallerine de alışırız.
  • passenger  (18.05.12 22:56:39) 
kadınlar böyle bir karar alirsa ordu müdahale eder, dikkatli olun.


  • ground  (18.05.12 23:07:49) 
son verme olayı yalan olur zira piyasayı arz ve talep dengesi belirler.


  • spankenstein  (18.05.12 23:14:05) 
erkeksiniz ve/veya hic agda yapmadınız sanırım. ağda yapmak öyle insanı acıyla bağırarak sokağa fırlatacak bir şey değil ki, tamam acıyor insanın sağı solu ama birkaç dakika sonra uyuşuyorsunuz zaten. yani düzenli agda yapan biri muhtemelen artık hissetmiyordur bile. ağda dışındaki (ve epilasyon) yöntemler hep yüzeyden alıyor tüyleri daha cok ugras, daha cok kıl tüy.


  • sopiro  (18.05.12 23:24:52) 
ya görende kadınlar bizim için yapıyor sanacak ?

Birbirleriyle daha iyi rekabet edip en iyi erkeği kapma içgüdüsüyle kıllarını,tüylerini aldırıyorlar. Sonra da dert ediyorlar.
  • bir kac yazar once  (18.05.12 23:31:20) 
Lazer epilasyon ağdadan daha çok acı veriyor, ciddiyim


  • tanterosa  (18.05.12 23:42:04) 
cehalete bak aman allahım. bir şey sürüyorsun duşa girdiğinde kıllar dökülüyor ahahah.

tüy dökücü krem deniyor ona. jilet etkisi yapıyor. maksimum 3 gün içinde de yeni kıllar gelmeye başlıyor. ağda en az 3 hafta pürüssüzlük sağlar.

ahahaha allahım ya
  • fapple  (19.05.12 00:11:17) 
@fapple eee komik olan kısım ne amk? bir şey kısmına "tüy dökücü krem" getirdin de alim mi oldun şimdi. tey allam ya.


  • karaden  (19.05.12 00:35:26) 
komik, çünkü epilasyon yöntemleriyle ilgili bir bok bilmeden kadınlar hala neden ağda yapıyor gibi bir soru soruyorsun.

öyle bir krem olsa bile o kremin işlevi hakkında tek fikrin yok. komik olan bu. cehaletin. ve bu cehaletinin farkında olmaman.
  • fapple  (19.05.12 15:04:30) 
@fapple soruyorum işte öğrenmek için bilmiyorum ve soruyorum. başka nasıl öğrenebilirim? mutlaka birilerine sormam gerek di mi, vahiy gelmiyor baana.


  • karaden  (19.05.12 23:40:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.