[]

vertigo hastalığı

arkadaşlar kendisinin ya da çevresinden birinin basına gelenler bilir ki vertigo diye bir hastalık var. bunla ilgili istanbul yada ankarada (son ihtimal antalyada) uzman bir doktor, hastane, çare, derman vs. tavsiye edebilecek -ve varsa iletişim bilgilerini verebilecek- kimse var mı? google demeyin cunku bakın tavsiye diyorum dikkat ettiyseniz. teşekkür ederim.




 
pilotluk için söylüyorum, vertigo bir hastalık değildir ve herkes vertigo olabilir.

konuyla ilgili türkiye'nin en deneyimli sağlık kuruluşu eskişehir asker hastanesidir. bu hastane içerisinde pilotları vertigoya sokabilen bir alet ve tabi ki vertigo şartlarından zarar görmeden çıkmak için yapılması gerekenleri anlatan uzmanlar mevcut.

istanbul ve ankara'da uçuş hekimlerinin görev yaptığı hastanelerden de yardım alabilirsiniz.
  • kriker  (25.09.08 22:48:16 ~ 22:50:39) 
bizimkisi pilot değil anne. buna rağmen bakarlar mı dediğiniz yerde?


  • bordeaux  (25.09.08 22:54:26) 
merhabe, benim babama bir kac yıl(6 yıl falan sanırım) oncesinde boyle bir teshis konmustu. belli bir sure de hastanede yattı hatta. ben o zamanlar biraz ufaktım netten falan biraz bilgi bulmustum ama cokta tatmin olmamıstım. ama sanırım soyle bir sey olması lazım; ic kulakla ilgili bir sorun. denge sorunu yani. bas donmesi falan gibi belirtileri var. benim babam bir hafta basım donuyo diye gozlerini acamamıstı. bir anda cıktı ortaya daha once pek bi belirtisi olmadı ama yine de yuksek tansiyonla ilgili olması lazım. bir muddet tedavi gordukten sonra ankara numune hastanesinde,sonra cıkardık. bir kac ozel klink falan vardı sanırım bu denge olayını olcen falan. oralara falan gitmistik. eger babamın hastalıgı gibiyse zor bir hastalık. cunku etkileri hala devam etmekte, zaman zaman bas donmeleri, denge sorunları falan bi suru sey. basını yukarı kaldıramama gibi durumlarda var. gecmis olsun


  • therevo  (26.09.08 00:37:49) 
benim de anneme 5-6 yıl önce oldu. bikaç defa çok ağır geçirdi o baş dönmesi vs. durumunu. o aralar karnına yastık alıp bastırmadan oturamıyordu. hastaneye falan gidildi. tekrar edebilir falan dendi bayağı tırstık ama şükürler olsun yıllardır nüksetmedi bir daha. doğrusu hatırlamıyorum ama sıkıntı strese bağlı olabileceği söylenmişti galiba. o aralar da bazı ailevi problemlerden kayaklanabileceğine yormuştuk.

yani kalıcı bişey olmayabilir sizde de. acil şifalar dilerim.
  • geldiler  (26.09.08 01:35:18) 
bizimkisi 1 yıldır artarak süregelmekte. sürekli kusma, baş dönmesi, düşme, vsvs. eskisehirdeki alternatif için araştırma yapıcam sanırım. bunun dısında da teşekkrler, yine duyar görürseniz haber verirseniz sevinirim.


  • bordeaux  (26.09.08 11:42:05 ~ 11:43:14) 
kulak burun boğaz'cıların hepsi bakıyormuş bu rahatsızlığa.


  • kriker  (02.10.08 13:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.