[]

lazerle göz ameliyatı

bunu devlet karşılıyor mu? nasıl bir ameliyat? olanlar tavsiye eder mi? ilerde olmayı düşünüyorum da.




 
birkeç seve evvel oldum. çok kolay bir ameliyat, çok kısa sürüyor ve çıktığın gibi evine gidbiliyorsun.

ancak olduktan 1 buçuk sene sonra tekrarladı. fakat babam da aynı zamanda olmuştu ama o çok memnun hala sağlıklı gözleri.
göün derecesine ve sanıyorum ki ameliyat sonrası hayata göre değişiyor sonuç. (bilgisayar başında fazla oturmak, çok kitap okumak vb gibi şeyler tetikleyebiliyor.

bir de not: dünyagöz'de olmuştum. 1 sene içerisinde sorun tekrarlar ise ücertsiz 2. bir ameliyat yapıyorlardı.
  • vakumlu  (18.05.12 17:34:46) 
@vakumlu tekrarlaması kötü olmuş. tekrarladı derken eski halinemi döndü? ailede bir ben uzağı göremiyorum maalesef. baba anne falan hep yakını göremiyolar. ne kadara oldun?


  • geberix  (18.05.12 17:37:11) 
istanbul'daysn beyoglu göz hastanesine mutlaka ugra muayene olun ve ücretleri cok makul,çalışan kadrosu ilgili,bilgili,deneyimli.


  • maral  (18.05.12 17:40:05) 
eski halinden daha beter oldu vallahi.

o zamanın 1500tl gibi bir rakamdı. ama döviz ile çalışıyorlar, şimdiki kur'a bağlı yani fiyatı.
  • vakumlu  (18.05.12 17:42:25) 
@maral tavsiye için teşekkürler. evet istanbuldayım. araştırırım.


  • geberix  (18.05.12 17:45:29) 
rica ederim,ortamın sefil durumu sizi caydırmasın hekimler cok ilgililer.


  • maral  (18.05.12 21:38:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.