[]

Kpds Sınava Girişi Koşulları

Sadece kpds değil sanırım tüm sınavlar bu şekilde artık.Bozuk para,metal herhangi bir şey,çanta,saat,kalem...aklınıza gelebilecek her şeyi sokmak yasak.
Arkadaş arabayla gitsek içine koysak adamlar anahtarlıkla da girilmez yazmış.
Abartı değil mi? yada okul girişlerine ben gitmeyeli Thy na rakip bir x-ray cihazı koydular haberim mi yok ?


 
abarti, piercingleri ve kucucuk kupeleri de cikarttiriyorlar. insanlar arabalarinin anahlarinin ayakkabilarinin tabanlarina koyuyor.

ama kimilerimiz pek rahat giriyor, o da gozden kacmiyor.
  • elxa  (18.05.12 16:14:05) 
ben gecen sene ales,üds,kpds alayına gırdım kımı okulda dedektor vardı kımınde elle yokladılar sansa baglı bıraz. Bozuk paraları ve anahtarları çorabıma koymustum ben gayet de gırmıstım ıstersen araba anahtarını selpak paketının ıcıne koy elınde gır bır daha gırersem kendım denıcem bızzat. Mıllet elınde selpakla gayet gırıyordu cunku.


  • condom kurşunu  (18.05.12 16:21:08) 
selpakla girenler şanslıymış. ben nezle olduğumda yanımda ekstra 2 parça havlu kağıt koparıp götürmüştüm de almamış, çöpe atmışlardı.


  • balik kraker  (18.05.12 16:27:39) 
en son girdiğim sınava saçımı plastik tokayla bağlayıp gitmiştim. almadılar. mecburen çıkardım tokayı. papaz gibi saçlarım gözüme gire gire çözdüm. yanımdaki kapalı arkadaş direk geçti. yani bunu "onlara torpil geçiliyor" anlamında söylemiyorum ama ortada salakça bir uygulama olduğu kesin.

ayrıca bir sınava aç gitmiştim, girmeden önce bi topkek aldım. kapıdan içeri sokmadılar. hemen orda ağzıma tıkıp girdim içeri. bir de baktım cep telefonunu cebimde unutmuşum...
  • sanxis  (18.05.12 16:31:11) 
girilen yere göre değişiyor. pazar günü ales'e girdim. bozuk paralar, çakmak cebimde, kimlik, 2 tane sigara elimde, kulağımda küpe, hiçbir sorun olmadı. dedektörden geçerken de öttüm, cepleri yokladılar, geçirdiler öyle.


  • lemmiwinks  (18.05.12 16:45:13) 
Türbanlıları rahatça alıyorlar sınava, ama başı açık kızları toka vs. bahanesiyle donuna kadar arıyorlar, yazık, çok yazık....


  • sic_co  (18.05.12 17:18:28) 
Çok aptalca bir durum oldu.Çapa anadolu öğretmen lisesinde girdim.Anahtarlarımı ve cüzdanımı aldım gergindim.Polis farketmedi anahtarlığı "ohh dedim atlattım".Lakin sonraki aşamada kimliği çıkarmak için cüzdanı çıkardım.cüzdan çıkarken bozuk paralar etrafa bir güzel savruldu.eğildiğimde ceketin üst cebinde usb varmış o da düştü.rezilliğin dik alasını yaşadım.birde malak gibi ehliyetle gittim kabul etmediler.git gel 40tl taksiye bayıldım.ben böyle günü napayım


  • seindfeld  (21.05.12 10:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.